HomeInterestingÍme a leghisztisebb csillagjegy, akit csak az idő múlása tud lenyugtatni

Íme a leghisztisebb csillagjegy, akit csak az idő múlása tud lenyugtatni

A legtöbb ember bizony nem tudja meghazudtolni magát. Egy párkapcsolaton belül ugyan idomulhatnak egymáshoz a felek, kompromisszumot köthetnek és változhatnak is, ha úgy látják, hogy szükséges. Ám amint elmúlik a varázs, a rózsaszín köd egyből visszaváltoznak olyanra, amilyenek eredetileg voltak. Ha például te elég hisztis jellem vagy és ha valaki, valami felidegesít, akkor biztos, hogy van egy bevett módszered amivel lenyugtatod magad. Mostani cikkünk főhőse, egy olyan csillagjegy, aki tehet bármit csak az idő múlása nyugtatja meg, de hogy ki is az, az hamarosan kiderül.

Hisztizésben egyszerűen nincs versenytársa

Ez a csillagjegy egy rendkívül maximalista személyiség, aki gyakorlatilag minden egyes lépését előre megtervezi, és mindent meg is tesz azért, hogy azok az eltervezett dolgok megvalósuljanak. Ha valami valamilyen úton-módon félresiklik a tervük, akkor az nagyon érzékenyen tudja érinteni, ilyenkor pedig jobb, ha senki sincs a közelében. Olykor-olykor figyelemhiányos hiperaktivitás zavar jellemzi, amit igencsak rossz szemmel néznek a közvetlen környezetében élők. Ahhoz, hogy termelékeny munkát tudjon végezni szüksége van egy kis pihenésre. Azt gondolja, hogy ő mindenkinél felsőbbrendű és neki mindig mindent szabad, holott ez nem igaz.

Arra vágyik, hogy elismerjék

Annak ellenére, hogy nagyon erősnek és határozottnak mutatja magát, bizony tele van kérdésekkel, kételyekkel, sőt az önbizalomhiánnyal is meg kell küzdenie. Ahelyett, hogy megkönnyítené a saját dolgát és segítséget kérne, inkább egyedül akar mindent megoldani és szenved. A legnagyobb mártírkodók egyike, aki képes remete módba kapcsolni, ha valaki kizökkenti őt. Hirtelen haragú, a legkisebb dolgok miatt is egyből felkapja a vizet. Ha szerelembe esik akkor a kapcsolat kezdeti fázisában tényleg odateszi magát, de szép lassan visszavesz a lendületből. Még mindig nem tudod kiről van szó? Segítünk.

Vízöntő

Bizony a vízöntő jegyről beszéltünk nektek feljebb. Eme jegy szülöttje nem minden emberrel találja meg a közös hangot, ezért gyakran akadnak kommunikációs problémái. Ha valakivel összeveszik, akkor neki időre van szüksége ahhoz, hogy lenyugodjon. Élete nagy részében úgy viselkedik, mintha álomvilágban élne, ám amikor felméri, hogy bizony a valóságban van egyfajta negatív erő lengi körül. Természetével sem mindenki tud azonosulni, ezért elég nehéz megtalálnia az igazit.

Az egyetlen megoldás az, ha te is eme jegyben születtél, hogy megpróbálod józan „paraszti” ésszel szemlélni az életet és a világot. Nem kell egyből leszúrni azt, akivel nem egyezik a véleményed, nem fogsz belehalni, ha meghallgatod mások álláspontját. Ha te vagy a partnered vízintők vagytok, akkor tudod, hogy szükség van némi időre a feltöltődéshez.

Te az vagy?

Most Popular

Recent Comments