HomeFunny11 énekes, akik meghatározták a 2000-es évek slágerlistáit

11 énekes, akik meghatározták a 2000-es évek slágerlistáit

Óóóó azok a 2000-es évek…mennyire imádtuk. Dőltek a rádiókból a jobbnál-jobb zenék, amire hétvégenként táncoltunk. Nem volt nagyon közösségi média, mindenki összejött és együtt töltöttük a szabadidőt. A divat is rendkívül színes volt, ahogy a zeneszámok is, de mindenki megtalálta magának a megfelelő stílust. Egy valami biztos, ez a korszak, meghatározó mindannyiunk számára.

  1. James Blunt

Ki ne emlékezne a szomorú szemű énekesre, aki meghódította a slágerlistákat? A brit zenész You’re Beautiful számára aludtunk el és nem volt olyan lány, aki ne szeretett volna bele az énekes göndör fürtjeibe. A 2000-es évek egyik nagy szerelmi balladája volt, amit azóta is néha dúdolgatunk.

2. Geri Halliwell

Az ex Spice Girl berobbant a köztudatba, de sajnos olyan hamar is távozott. Szóló karrierje sajnos nem volt hosszú életű, azonban a Raining Men című számával bemutatta tehetségét és azt is, hogy már rég nem az a duci énekesnő, akit megismertünk.

3.  Akon

2006-ban tarolt mindenhol Eminem és Akon közös száma a Smack That. Ezenkívül nagyon más számát sajnos nem is ismerjük, néha még a közösségi felületeken megjelenik, de ezenkívül semmi jelentős dalt nem hallottunk tőle.

4. Nelly Furtado

Az énekesnő volt talán az egyik legkeresettebb zenész a 2000-es években. Több dalt készített Timbaland-dal és Justin Timberlake-el is. Közben megházasodott és eltűnt a nyilvánosság elől, de néha azért még fel szokott lépni.

5. Moby

Moby zenevilága meghódította a pop listákat, Lift me up című dala pedig majdnem minden rádió kedvelt zenéje volt. Jelenleg is foglalkozik zenével, de üzemeltet egy kis kávézót Los Angeles-ben, így több lábon áll.

6. Usher

Szintén meghatározó volt a 2000-es években. Rengetegszer hallgattuk a discman-en és az mp3 lejátszókon, a lányok pedig kívülről tudták a dalait.

7. Dido

Az ezredfordulón az igazi ismertséget az Eminem-mel közös dala és klipje hozta meg. A kissé melankólikus hangú énekesőt hamar megszerette a közönség, gyorsan a táncparkett egyik kedvelt dala lett. Próbálkozott még pár dallal, de igazi átütő sikerre nem tett szert.

8. Mika

A brit énekes hangjába és vidám kisugárzásba egyből beleszeretett a közönség. A Relax, Take it easy című száma pedig hamar a slágerlisták élére juttatta. 2019 nyarán adta ki új albumát, szám szerint az 5.-et.

9. 5ive

A brit pop együttes egyik száma a We Will Rock you tartolt a rádiókban. Alig volt olyan fiatal, aki ne ismerte volna. Sajnos, egyszámos bandák közé tartoztak, azóta többet nem hallottunk rólunk.

10. Daddy Yankee

Egy ismertebb száma volt, a Gasolina. Majd hosszú hallgatás után megtörte a csendet és Louis Fonsi-val megalkották a Despacito számot, ami 2018-as év egyik meghatározó dala lett.

11. K-Maro

Emlékszel még a Femme like you című nótájára. Ugye, mi is? És tudsz tőle még más dalt is mondani?Ugye? Mi sem. Viszont jelenleg zenei producerként dolgozik, aki előszeretettel adományoz. Különböző jótékonysági szervezeteket hozott létre a nélkülöző gyerekek számára.

Most Popular

Recent Comments