HomeInterestingÍme, a kortalan szerelem. A 24 éves fiú egy 81 éves nénit...

Íme, a kortalan szerelem. A 24 éves fiú egy 81 éves nénit vett feleségül. Már nyomozás folyik az ügyben

Milliószor hallottuk már, hogy az igaz szerelem független az életkortól. Nem az számít. De azért vannak kritikus esetek, amikor az ember csak fogja a fejét, hogy ez a két ember, hogy talált egymásra? Jelen esetünkben is pontosan ez a helyzet…

A 24 éves fiú egy 81 éves nőt vett feleségül
Az esküvőre Ukrajna középső részén, Bajkowka faluban került sor. Ez az ország egyik leghosszabb folyójának a partján található. A 24 éves Aleksander Kondratuk azzal érvel, hogy beleszeretett unokatestvérébe, aki 57 évvel idősebb nála és ezért az oltár elé vezette a „nénit”. A 81 éves Zinaida Illarinovna is úgy van vele, hogy „szerelme” nagyon jó ember és régóta jóban vannak.

Mi lehet az oka, hogy valaki ilyen döntést hozzon? Nincs a környéken elég fiatal lány? Az ok sokkal prózaibb.

Ukrajnában kötelező a sorkatonai szolgálat, bár vannak trükkök, amikkel el lehet kerülni. Például, ha a férfi a fogyatékkal élő feleségét gondozza. Ilyenkor megúszhatja a sorozást.

Kondratuk azonban azt állítja, hogy döntésének semmi köze a katonai szolgálat elkerüléséhez. Érdekes, hogy a szomszédok szinte sosem látják a fiút a környéken. Egyikük a helyi televíziónak elárulta, hogy Illarianovát sokkal többet látogatják a rokonai, unokái, mint állítólagos férje. Az idős asszony egyedül él otthon, és úgy tűnik, hogy a férje csak papíron létezik.

A 24 éves fiú mindig egy idősebb nővel bukkan fel, amikor a katonai toborzóbizottság megjelenik a környéken. A törvény szerint ebben a helyzetben nem tehetnek semmit, hiszen Alexander szépen felmutatja a házassági anyakönyvi kivonatot és egy olyan papírt, ami bizonyítja, hogy a házban él és az idős társát gondozza.

Egyelőre a tisztviselők nem mélyültek el a dologba, de megkezdték a nyomozást. Ilyenkor kihallgatják a szomszédokat, akiknek igazolniuk kell, hogy a 24 éves férfi valóban a feleségével él és törődik vele.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments