HomeInterestingA 23 éves lány azt hitte ikerterhessége van. Óriásira nőtt a hasa,...

A 23 éves lány azt hitte ikerterhessége van. Óriásira nőtt a hasa, a vizsgálatokon hihetetlen dolog derült ki.

A fiatal szülők Alexandra Kinova és vőlegénye, Antonio. 23 évesek voltak, amikor megtudták, hogy ismét szülők lesznek. Életük újra felfordult, de nagyon izgatottak voltak. Arra azonban nem számítottak, hogy nem egy kisbaba van a lány hasában, sőt, nem is kettő…

Szinte rémisztő gyorsasággal nőtt a lány hasa, így egyáltalán nem lepte meg őket a hír, újra szülők lesznek. Mindig is ez volt az álmuk, több gyereket szerettek volna, úgyhogy nagyon örültek. Gondolták, csehországi otthonukba még bőven van hely egy csöppségnek. Az első vizsgálatok során szembesültek a hírrel, hogy ikerterhességről van szó.

„Végülis mindig is 3 gyereket szerettünk volna, most a kettő együtt érkezik. Megbirkózunk azért a feladattal.” – mondta az apuka

A következő vizsgálatok során, kiderült, hogy valami másról van szó. Az orvosnak elállt a lélegzete. Öt gyermeket látott az ultrahangos vizsgálat során. Amikor odafordította a monitort az édesanya fele, és elkezdte számolni a kis fekete foltokat, az anyuka zokogásba tört ki. Borzasztóan izgatott volt és örült, de rettegett, hogy fog ennyi gyereket felnevelni.
A nemüket nem tudták biztosan megállapítani, de a szülők nem bánták, azt mondták csak az egészségük számít.

Az anyuka életet adott négy kisfiúnak és egy kislánynak. A fiúk neve Michael, Daniel, Alex és Martin a kislányé pedig Terezka.

Az apuka a szülés után csak ennyit mondott: „Gyönyörűek, de nagyon hasonlítanak…”

A fiatal szülők bár először sokkot kaptak a hír hallatán, most azt mondják ők a legboldogabb család.

Fontos megemlíteni, hogy az ötösikrek megfoganásának esélye 1: 47 000 000-hoz, az hogy mindegyikük túlélje a szülést, arra még kevesebb az esély.
Az adatok alapján Csehországban ők voltak az első ötösikrek akik természetes úton fogantak meg.
Érkezésük minden szempontból csodának számít.

Most Popular

Recent Comments