HomeCelebrityÍgy néznek ki ma, a Top Gun színészei. Némelyikük teljesen felismerhetetlen...

Így néznek ki ma, a Top Gun színészei. Némelyikük teljesen felismerhetetlen…

Folyamatosan pörög a mozikban a Top Gun: Maverick című film, és úgy tűnik, hogy egy egész jó kis folytatásról van szó. Az 1986-os eredeti film is hatalmas siker volt. Több mint 350 millió dollár bevételt hozott. Az eredeti film szereplői közül sokakat viszontláthatunk a folytatásban is, de persze nem mindenkit. Nézzük meg, mennyire változtak meg a szereplők az elmúlt évtizedek során…

Tom Cruise 24 éves volt, amikor a Top Gun első részében szerepelt.

Ennyi évvel később is a Top Gun-t tartja az egyik legnagyobb sikerének. Tomból befolyásos producer lett, akinek komoly szava van Hollywoodban. A színész 60 éves és remek formában van. Szinte megállt számára az idő…

Val Kilmer (Iceman) volt Maverick riválisa a filmben. Val Kilmer bevallotta, hogy nem szeretne játszani a folytatásban, de kötötte őt egy szerződés. Végül is ez pályafutásának a legjobb filmje.

2014-ben a színész gégerák miatt elvesztette a hangját. A színész idén tölti be a 63. életévét. A színész nem beszél a filmben. A hang, amit hallani lehet, az nem az övé.

Kelly McGillis, mint Charlie Blackwood már nem szerepelt az új Top Gun filmben. A szépség, aki elbűvölte Tom Cruise-t már csak árnyéka önmagának. Tomnak magassarkú csizmát kellett viselnie a forgatásokon, ugyanis Kelly 8 cm-rel magasabb volt nála.

Kelly McGillis nem jelent meg a film második részében. A színésznő elmondása szerint megjelenése és kora miatt már fel sem ajánlották neki a szerepet…

Anthony Edwards mint Nick „Goose” Bradshaw. Hogy néz ki ma? Ő alakította Maverick legjobb barátját. A filmbéli hős halálát a Pentagonnak jóvá kellett hagynia. Az amerikai hadseregnek gondoskodnia kellett arról, hogy a haditengerészetet pozitívan mutassák be. Azt is követelték, hogy Goose más halállal haljon meg, hogy a közvéleményt ne vezesse félre, hogy túl sok pilóta zuhan le repülés közben.

„Goos” karakterét sokszor említik a film második részében. Anthony Edwards színész idén tölti be az 59. életévét. Számos filmben és sorozatban szerepelt, de egyik sem ütötte meg a „Top Gun” népszerűségét.

Meg Ryan, mint Carole Bradshaw. Bár karaktere nem jelenik meg túl gyakran a képernyőn, sok érzelmet vált ki. A vele készült jelenetek határozottan ikonikusak. A film rögzítésekor a színésznő 25 éves volt.

Meg Rayan nem kapott tájékoztatást a projekt folytatásáról. A karakterét azonban megemlítik a képernyőn.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments