HomeKapcsolatEz a 8 módszer megmutatja, hogyan lesz beléd teljesen szerelmes, a kiszemelted!

Ez a 8 módszer megmutatja, hogyan lesz beléd teljesen szerelmes, a kiszemelted!

Sokszor feltett kérdés ez. Szinte mindenki feltette már magának. Persze tudósok szerint a szerelem irányítható és befolyásolható. Ez egy olyan fizikai érzelem, mint a félelem, az öröm stb.

A szerelem nem csak a „sors keze”. Biológiai, kémiai és pszichológiai mechanizmusok együttes munkája. Fontos az, hogy a másik személytől egy minimális viszonzásnak lennie kell. Így lehet csak valódi mély érzelmeket elérni.

1. Ne kezdjünk fagyival az első napon

Tudósok bebizonyították, hogy az emberi test hőmérséklete és a pszichológiai állapot között kapcsolat van. Ha fizikailag a testünk felmelegedett állapotban van, akkor barátságosabbak vagyunk más emberekkel. Ez hasznos tanács egy első randira. Meleg helyek, forró italok. Ez hasznos akár egy üzleti találkozóra is.

2. A hosszú szemkontaktus előnyei

Tudósok szerint ha sokáig nézünk egy ember szemébe, akkor az barátságosabb lesz a számunkra egy idő után. A szerelmes párok 75%-ban egymás szemébe néznek társalgás közben, míg egy másik emberrel szemben ez az arány olyan 30 és 60 százalék között van.

3. Mondj valami cikiset magadról

Egy nyitott és társaságkedvelő személy több eséllyel kap szimpátiát mint egy titokzatos valaki. Nincs azzal semmi gond, ha elmesélsz pár kellemetlen szitut magadtól, ha azt humorosan tudod tálalni. Egy különleges kapcsolat alapja a bizalom.

4. Szívesség vagy ajándék

Jól esik nekünk ha jót tehetünk másoknak. Elégedettek vagyunk magunkkal. Kiadásaink igazolásával gyakran idealizáljuk nagylelkűségünk tárgyát, és meggyőzzük magunkat, hogy méltóak vagyunk egy ilyen kapcsolatra. Ez egy fajta érzelmi horgonyt ad. Ezzel az a baj, hogy általában éreztetünk vele egy „visszafizetés kötelezettséget”. Ami nem jó. Érdemes erre odafigyelni.

5. Titkos nyelv

Közös viccek, szavak, gesztusok. Tetszik ugyanaz a film, műsor, könyv. Ha eszedbe jut egy ezzel kapcsolatos poén valahol, akár séta közben… nem szabad kihagyni. Ettől a kapcsolatotok sokkal intimebb lesz. Ez fontos a kölcsönös megértés szempontjából.

6. A pupillák mérete

Tudósok egy furcsa kísérlettel álltak elő. Megmutattak férfiaknak 2 fényképet ugyanazon a nőről. A különbség annyi volt, hogy az egyiken a pupillák mérete nagyobb volt egy picivel. Furcsa mód a férfiak azt mondták, hogy a szerkesztett fotón lévő nő szeretetteljes kisugárzást áraszt, nőies és édes. Egyikük sem vette észre a különbséget. Persze ezt mi nem tudjuk befolyásolni de azért megpróbálhatjuk. Halványabb fényű étterem.

7. Közel van, de mégis távol

Persze az ember ha benne él egy friss rózsaszín ködbe, akkor éjjel nappal vele lenne. De ez nem jó. Kell egy bizonyos fokú fizikai távolság. Ez persze nem könnyű és az ember nem is akarná ezt. A hiányérzet segít megszilárdítani a kapcsolatot. Így nem fogjátok olyan hamar megunni egymást. Lehetőséget ad arra, hogy saját érzelmeid irányítsd és ésszerűen gondolkodj.

8. Mindig legyél segítőkész

Fontos a megfelelő szavak és kifejezések használata. Előfordul, hogy a rózsaszín köd alatt a partner tökéletesnek tűnik de ahogy kezd elmúlni úgy látjuk meg a valódi természetét, amelyről nem tudtunk odáig. Ha mindig jófejek és segítőkészek vagytok egymással, az egy rendkívül jó jel. Mindenkinek vannak hiányosságai! A legfontosabb, hogy jól érezd magad mellette.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments