HomeInterestingHihetetlen, kiderült, mivel lehet leggyorsabban megszüntetni a napégést!

Hihetetlen, kiderült, mivel lehet leggyorsabban megszüntetni a napégést!

Amikor az emberek elmennek nyaralni, első körben pihenni szeretnének, másodsorban barnulni. Ám ennek gyakran rossz vége lesz, hiszen sokan az  első napozás alkalmával nem kenik be magukat naptejjel, vagy, ha be is kenik, akkor is sokáig tartózkodnak a napon, és se perc alatt leégnek.

Nagyanyáink praktikáit használva próbáljuk enyhíteni fájó égési sérüléseinket, de napokig nem múlik a kínzó fájdalom. Ilyenkor persze mindenki arra gondol, hogy majd legközelebb bölcsebb lesz, de ez sajnos nem jellemző.

De nemrégiben felütötte a fejét egy hír, amit egy amerikai hölgy Cindy Stewart osztott meg saját Facebook oldalán. Olyan gyorsan terjedt szét az interneten, hogy néhány óra alatt nagyon népszerűvé vált.

A nő ugyanis azt a titkot árulta el országnak-világnak, hogy miként lehet megszabadulni a csúnya nap okozta égési sérülésektől. Elmondása szerint semmi másra nincs szükség, csak egy mentolos borotvahabra.

A lényeg, hogy egy nagyon vastag, sűrű réteg habot vigyünk fel arra a területre, aminek fájdalmát szeretnénk csillapítani. Várni kell legalább 30 percet, majd ezután hideg zuhany alatt öblítsük teljesen le.

Cindy azt tanácsolja mindenkinek, hogy másnap, ismételje meg ezt az eljárást, és az égési sérüléseknek nyoma sem marad. Ha ez valóban működik, tonnaszámra fognak fogyni a mentolos borotvahabok a nyaralás folyamán, vagy épp előtte szerez be a család, hogy enyhíteni tudják a fájdalmukat.

Most Popular

Recent Comments