HomeInterestingA rengeteg eső és zivatar után, ilyen időjárásra lehet számítani augusztus közepéig!

A rengeteg eső és zivatar után, ilyen időjárásra lehet számítani augusztus közepéig!

Itt van már lassan július vége, és még mindig nem volt olyan igazi nyár, amit megszokhattunk. Sajnálatos módon tele van esővel, sőt jégesővel, szürke, borús az időjárás, ami mindenkinek lehúzza a kedélyállapotát, főleg a frontérzékenyekét, akik a legapróbb hőmérséklet ingadozást megérzik. Nem volt strandidő sem, hogy kiélvezhessük a napsütést, vagy a 30 fok meleget. Itt van már a kertek alatt augusztus és gyakorlatilag el is ment az idei nyár. Most elhoztuk azonban, hogy az előrejelzések, mi mindent jósolnak meg nekünk erre az évszakra.

A nyári évszak második hónapja, azaz a július tartogat még számunkra egy két csapadékos napot. A hét végére akár 30 fölötti maximumokat is tapasztalhatunk. Az előrejelzés szerint a hónap utolsó hetében, igazi nyárias időre számíthatunk, ám kánikulára vagy hosszú ideig tartó forróságra legalább augusztus közepéig nem számíthatunk. A 30 fok feletti maximum, csak 10-15 napon át boldogít bennünket.

De hála isten nem kell egyből elszomorodnunk, hiszen a 27-29 fokos maximum hőmérsékletre azért lehet apellálni a délutáni napszakokban, szóval nem kell elővenni még egy ideig az esernyőket, és az esőkabátokat. Ameddig lehet, mindenki élvezze ki a napsütést, és a meleget.

Utazzatok el a Balatonra, mert most jelenleg, 25 fokos a vízhőmérséklet, de, ha tényleg ilyen szép napsütéses idő marad, akkor akár a 27-29 fokos hőmérsékletet is elérheti, ami azért már sokkal jobban hangzik, és élvezetesebb is lesz benne lubickolni.

Most Popular

Recent Comments