HomeInterestingHétféle fotóval regisztrált a társkereső oldalra, hogy megtudja, mi jön be a...

Hétféle fotóval regisztrált a társkereső oldalra, hogy megtudja, mi jön be a pasiknak. Meglepő eredmény született

Manapság a netes társkeresés lett a legkézenfekvőbb módja annak, hogy párt találjunk magunk mellé. Rendkívül egyszerű a dolog. Csinálunk magunkról pár előnyösnek gondolt fotót és feldobjuk őket aztán várjuk, hogy valaki ráakadjon a horogra. A rutinosak pontosan tudják, hogy badarság mindent elhinni, amit mások megosztanak magukkal kapcsolatban. Nyilván mindenki próbálja a legkapósabban bemutatni magát. Néha azonban elgondolkodtató, hogy miként lennénk képesek ezt megvalósítani? Mit mutassunk? A pasik legtöbbje úgy gondolja, hogy egy izompólós, BMW előtt pózolós fotó a tuti. A nőknek meg ki kell dobniuk a kebleiket. Ez nem teljesen igaz. Jó, ha tudjuk, hogy mit szeretnénk. Komoly kapcsolatot, vagy csak egy éjszakára szólót.

Az angol Hayley Leeanna úgy gondolta, hogy nem kockáztat. A 35 éves lány több fotót is csinált, hogy letesztelje, melyik lesz a legkapósabb. Mire buknak a pasik a randiappokon. A kísérlet meglepő eredménnyel ért véget. Lássuk ezeket.

Keblek a porondon
Elsőként egy olyan fotóval próbálkozott, amin barna haja van, erősen ki van sminkelve és a képen előtérbe helyezte a „lányokat”. Összesen 87 pasi írt rá. Legtöbbjük jóval fiatalabb volt mint ő és további fotókat akart. 3 sráccal ment el randizni a 87-ből.

Party-szöszi
Szösziként 43 pasit sikerült bevonzania. Ebből kettővel randizott. Ez a stílus alapvetően az idősebb és gazdagabb pasikat érdekelte. Külön kiemelték, hogy szimpi volt számukra a borospohár a kezében.

Gyúrós-bébi
Kondis, gyúrós képpel 25 pasit sikerült megcsípnie. Ezek többsége maga is kondis volt. Legtöbbjük közös edzőtársat kerestek benne. Volt, akivel találkozott, de egyiknél sem érezte, hogy egy randi a konditeremben képes bármit is elindítani.

Önmaga
Ez a fotó tükrözi Hayley igazi énjét. Így öltözik a való életben is. 32 pasit akadt a horgára az egészalakos fotókkal. Állítása szerint a többségük értelmes, intelligens srác volt. Vagyis annak tűnt.

Szemüvegben
Nem sok, csupán 4 pasi érdeklődött a szemüveges Hayley iránt. A lány állítása szerint ezek a férfiak visszahúzódóbbak, illedelmesebbek voltak, mint a többiek.

Üzletasszony
Kilenc férfi érdeklődését keltette fel az üzletasszony profil. A lány szerint az összes baromi unalmas volt. Egyik sem érdekelte igazán.

Smink nélkül
0, azaz NULLA pasi akadt a horgára. Senkit nem érdekelte egy smink nélküli, melegítőben flangáló lány profilja. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy muszáj kicsit kikennie magukat a lányoknak, ha randiappra akarnak regisztrálni.

A modell tapasztalatai alapján azok a pasik voltak a legszimpatikusabbak, akik a valódi énjére buktak. Hogy ebből pontosan mit lehet leszűrni, azt mindenki döntse el saját maga. Minden esetre érdekes kísérlet volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments