HomeInteresting3 év járás után költöztek össze - miután megismerte szokásait, már ágyba...

3 év járás után költöztek össze – miután megismerte szokásait, már ágyba se akart bújni vele

A legtöbb ember szíve szerint már a párkapcsolata elején összeköltözne a partnerével, aminek az az oka, hogy szemük elé leereszkedett a rózsaszín köd. Ilyenkor mindent szépnek, tökéletesnek látnak mindent még azt is, ami valójában nem is az. Viszont a mondás szerint lakva ismerszik meg az ember, így idejekorán kiderülhetnek a partner legidegesítőbb szokásai. Ebben az esetben az ember eldöntheti így is együtt tud-e élni választottjával vagy sem. Cikkünk főszereplője is odaköltözött a barátnőjéhez, de arra legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy az ott tapasztaltak ennyire le fogják döbbenteni.

Az illető Redditen osztotta meg saját történetét és tapasztalatait.

„3 éve járunk a barátnőmmel és úgy döntöttünk itt van az ideje, hogy összeköltözzünk. Mér 6 hónapja lakunk együtt, de még mindig nem tudtam megszokni, amit csinál. Amikor randizni kezdtünk, észrevettem, hogy kicsit hiányosak a higiéniai szokásai, de arra nem gondoltam, hogy konkrétan hét naponta jár zuhanyozni.

Mikor már nagyon zavart a dolog leültem vele beszélni, és mondtam neki, hogy szerintem többet kellene zuhanyoznia. Szégyelltem bevallani neki, de mégis elmondtam, hogy büdösnek érzem, és ha én így gondolom biztosan mások is. Erre ő azt felelte, ha így lenne, biztos, hogy valaki szólt volna neki. Nem volt más választásom mint bevallani, hogy az egyik barátnője titokban arról mesélt, hogy szégyelli megmondani neki, hogy kellemetlen szaga van. Anyukám és a barátaim is megjegyezték, hogy büdös.

Ezek után hozzátette, hogy nem akar gyakrabban fürdeni, mert a víz árt a hajának. Senki sem mondta neki, hogy minden egyes zuhanyzásnál hajat kell mosni. Nem rég újra beszéltünk róla, de semmi sem változott. Konkrétan rosszul érzem magam, mikor egy ágyban kell vele feküdnöm. Szeretném ha kicsit nőiesebb lenne… ha már nőiesség, a menstruációja során sem hajlandó fürdeni. Szerinte nincs értelme. Szóval az alatt a 3-5 nap alatt még rosszabb a helyzet.

Egyrészt úgy gondolom, hogy az embernek joga van eldönteni, hogy mit és hogyan tesz, másrészről viszont azt mondom ez alól a személyes higiénia kivételt képez. Szerintem minden embernek napi szinten kellene zuhanyoznia ahhoz, hogy valóban tiszta és friss illatú legyen. Nem gondolnám, hogy túl sokat kérek tőle. Aggódom milyen lesz, majd ha gyerekünk lesz. Lehet ennek a kapcsolatnak nincs jövője így? ”

Ti mit gondoltok? Mit tennétek az ő helyében? Ilyen feltételek mellett is vele maradnátok, vagy elhagynátok?

Most Popular

Recent Comments