HomeInterestingA lány szinte mindent megpróbált, de a pasija nem akart lefeküdni vele....

A lány szinte mindent megpróbált, de a pasija nem akart lefeküdni vele. Meglepő volt az indoka…

Az intimitás az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Enélkül nem tud igazán erős kötelék kialakulni két ember között.

Egy beküldött levélben érdekes történetet olvastunk. A végkifejlet ellentmond egy nagyon közismert sztereotípiának. Na, de csak kezdjük az elején…

„Soha nem éreztem magam csúnyának. Nem akartam magamon változtatni semmit. 20 évesen még fotózáson is voltam egy magazinnál. Én úgy éreztem, hogy az átlagosnál valamivel csinosabb vagyok, ugyanakkor megvan bennem az a tipikus „szomszéd lány” aura. Nem arról van szó, hogy túl nagy az önbizalmam, vagy bármi. Egyszerűen csak mindig is érdeklődtek irántam a pasik, úgyhogy tegyük fel, hogy ilyen téren nincs gond velem. Persze ízlések és pofonok. Az ágyban sem volt soha probléma. Sőt! Azon szerencsések közé tartozom, akik soha nem futottak bele olyan párkapcsolatba, ahol gond lenne az ágyban. Alapvetően hosszabb kapcsolataim vannak és végül mindenkivel megtaláltuk a közös hangot. Mondhatni nem ért csalódás.”

„Már egy ideje szingli voltam és elkezdtem randizgatni valakivel. Nekem nagyon tetszett a srác. Okos volt, intelligens, helyes, humoros. Igazából minden stimmelt. Egy dolgot leszámítva…”

„Telt múlt az idő, bolondoztunk, hülyéskedtünk, kirándultunk… gyakorlatilag minden volt, de nem akart lefeküdni velem.”

„Nagyjából két hónapja tarthatott már a dolog. Többször együtt aludtunk, heves csókcsaták, kézenfogva tévézés, de semmi több. Gyakorlatilag párként éltünk, de hancúr nem volt. Úgy voltam vele, hogy a lehető legkíméletesebben, de felhozom a témát. Megkérdeztem, hogy mi a gond. Azt mondta, hogy igazán törődik velem és attól fél, hogy „elveszti az érdeklődését irántam”, ha túl hamar lefekszik velem. Meg hozzátette, hogy a következő hónapban már megtörténik a dolog, csak legyek türelmes. Hát én ilyet még soha nem hallottam, de úgy voltam vele, hogy megértő leszek. „

„Eltelt újabb három hónap anélkül, hogy bármi történne. Próbáltam kikenni magam, izgató rucikban vártam, heves csókok, de semmi. Nem arról van szó, hogy lotyó lennék, de ösztönösen magamban kezdtem el keresni a hibát. Nem akartam elhinni, hogy egy pasi nem akar semmi többet. Először arra gondoltam, hogy van valakije, akivel „lerendezi” ezt a dolgot, hozzám meg bandázni jár. Aztán az is megfordult a fejemben, hogy meleg. Igazából egyik sem zavart volna, csak tudjam végre meg az okát. Másrészről meg baromi jól éreztem magam vele. Úgy voltam vele, hogy ha végre megtörténik a dolog és az is működni fog, akkor ez egy tökéletes párkapcsolat lehet. Így hát csak vártam és vártam, de egyre kétségbeesett voltam.”

‘Megint felhoztam a témát, hogy esetleg nem vonzódik hozzám, vagy valami egészségügyi probléma van a háttérben? Azt monda, hogy ezek közül egyik sem. Megígérte, hogy biztosan megtörténik a dolog, de nekem már kezdett elegem lenni. Kijelentettem, hogy szakítanunk kéne mert nyilvánvalóan nem érdeklem. Ezt aztán többször is felvetettem neki, de mindig meggyőzött, hogy nem így van. Vonzódik hozzám és nem akar szakítani. „

„Szégyen – nem szégyen…már a számítógépét is átkutattam. Megnéztem a keresési előzményeit is és találtam közte több felnőtteknek szóló oldalt. Ez bizonyította, hogy nincs szexuális problémája, de velem mégsem akar lefeküdni.”

„Pár nappal később bejelentette, hogy befizetett egy nyaralásra kettőnket. Azt is világossá tette, hogy ez lesz a tökéletes alkalom, hogy eltöltsünk egy különleges éjszakát. Szóval elmentünk nyaralni. Gyönyörű helyeken jártunk két héten keresztül, de mégsem történt meg a dolog. Hazaérve már a maradék lelkesedésem is elfogyott. Kijelentettem, hogy én ezt befejezem. Nem láttam értelmét folytatni a dolgot. „

„A srác a szakítás után pár hónappal összeszedte a bátorságát és elmesélte, hogy miért nem akart lefeküdni velem. Azt mondta, hogy szerinte sokkal jobban vonzódik a nőkhöz, amíg nem kapja meg őket. És azt akarta, hogy ez a vonzalom örökké tartson…”

„Na hát ez engem sokkolt. Ilyen hülyeséget még soha nem hallottam, de úgy voltam vele, hogy megértem. Persze így nézve kár volt közel egy évet elégetnem erre a kapcsolatra. Ha volt tanulsága a dolognak, akkor az, hogy nem minden pasi csak arra hajt, hogy ledöntse a nőket.”

„Nem esett jól a dolog, de kénytelen voltam tovább állni…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments