HomeInterestingHarry herceg és Meghan Markle elárulták születendő gyermekük nemét

Harry herceg és Meghan Markle elárulták születendő gyermekük nemét

Meghan Markle és Harry herceg Oprahval közös interjúja március 7-én került ki az internetre. Ennek keretein belül sok mindenről beszélgettek, a királyi családban tapasztaltakról, Meghan lelki világáról, amit a palotában töltött napok és a magány keserített meg, de szó eset hamarosan születendő gyermekükről is.

Amikor Oprah Winfrey a babáról érdeklődött Meghan azt mondta Harrynek mondja el ő a jó hírt. Harry nagy boldogság közepette mondta ki, hogy kislányuk lesz. Az amerikai televíziós műsorvezető meglepődött és ezzel együtt nagyon örült a hírnek. Úgy tűnt Harry volt a legboldogabb.

Amikor Archie megszületett, akkor tudták meg ők is, hogy kisfiúk született. Addig nem akarták tudni, hogy milyen nemű baba jön világra, most viszont nem bírtak várni, és az ultrahang vizsgálaton rákérdeztek. Ekkor derült ki, hogy kislány növekszik Meghan szíve alatt.

Oprah megkérdezte Harryt, mit érzett, mikor megtudta, hogy lánya lesz?

„Elképesztő érzés volt és nagyon hálás voltam. Igazából mindegy, hogy milyen nemű ugyanúgy örültem volna és szerintem ugyanolyan érzelmek tomboltak volna bennem. De most van egy fiú, és lesz egy lány is, mit kérhetnék még. Megvan a családunk – négyen leszünk plusz a két kutyánk.”

Oprah hozzátette: – Ennyi? Meghan pedig azt válaszolta – „Ennyi. Kettő marad.”

Meghan arra a kérdésre, mikor esedékes kislányuk születése azt mondta, hogy nyáron. Ez azt jelenti, hogy megérkezhet akár Archie májusi születésnapja után is.

A pár Valentin napon jelentette be, hogy második gyermeküket várják.

A csodálatos hír néhány hónappal azután érkezett, hogy Meghan elmesélte júliusban elvesztettek egy babát. Azt nagyon nehezen tudta feldolgozni.

Most Popular

Recent Comments