HomeAnimalsEgészben nyelte le a hüllő a nyolcéves fiút - a mentésről videofelvétel...

Egészben nyelte le a hüllő a nyolcéves fiút – a mentésről videofelvétel is készült

Egy pár, házaspár életében a gyermekek születése a legboldogabb pillanat, amit soha semmire nem cserélnének el. Annak ellenére, hogy vannak nehézségei és kevésbé vidám pillanatai az nem jelenti, hogy ez nem a legnagyobb csoda a világon. A szülők mindent elkövetnek, hogy biztonságban tudják a gyerekeiket, viszont akadnak olyan alkalmak, mikor ez sem elegendő.

A kép csak illusztráció

Olykor semmit sem tehetnek, hogy megóvják csemetéiket, ahogy a cikkünkben lévő család sem tudott mit tenni, hogy elkerülje a tragédiát. A Borneó sziget Földünk harmadik legnagyobb szigete, mely Indonézia szigetvilágához tartozik. Az itt élők hozzá vannak szokva, hogy egzotikus állatokkal találják magukat szembe.

A kép csak illusztráció

Az említett család Kalimantan tartomány keleti részén él. Nem messze a házuktól van egy folyó, ahova gyakran mennek vízért illetve fürdeni és úszni is rendszeresen járnak. A családnak két gyermeke van és mindketten az ominózus folyóban fürödtek, úszkáltak, mikor az idősebbik testvért egy krokodil kebelezte be. Mikor az édesapa meglátta, hogy mi történik azonnal a hüllőhöz rohant, aki puszta kézzel kezdett el ütni.

A kép csak illusztráció

Mindenki tudta, hogy ezen a helyen több krokodil is megfordul, de eddig semmi probléma vagy veszélyes dolog nem történt velük, amióta ott élnek. A szülők is mindig óva intették a gyerekeket, hogy legyenek mindig nagyon közel a parthoz.

A kép csak illusztráció

A 6 méteres állatot rövid időn belül befogták és hasát felvágva kivették belőle a 8 éves fiút. Sajnos már semmit sem tehettek érte. Az esetről videofelvétel is készült, ami fel is került Youtubera. A család a helyszínen tartózkodott, ez idő alatt. Zokogtak, mikor meglátták őt.

Nem ez volt az első eset, mikor krokodil támadt emberre. Egy évvel ezelőtt egy 14 éves fiúval esett meg pontosan ugyanez Malajziában a szülei szeme láttára.

Őszinte részvétünk a családnak!

Most Popular

Recent Comments