HomeBeautifulHa körbeutazhatnád a világot, ki lenne az az egy ember, akit magaddal...

Ha körbeutazhatnád a világot, ki lenne az az egy ember, akit magaddal vinnél?

Jelöld meg kommentben azt az egy embert, akivel körbeutaznád a világot és írd meg, hogy mi lenne az első helyszín, amit megnéznétek! Biztosan megfordult már neked is a fejedben többször, hogy egyszer csak elindulj a nagyvilágba, eldobj mindent, ami ide köt és gondolkodás nélkül utazgass csak egyik csodálatosan szép helyről a másikra. Nekem minden nap megfordul a fejemben, hogy fogom a kutyám és neki indulok az ismeretlennek és kiráz a gondolattól a hideg, hogy mekkora nyugalmat és boldogságot adna ez nekem, hát még akkor, ha lenne mellettem egy ember, aki velem tartana a kalandra. Íme az én bakancslistám.

 

Piknikezni a hegyekben, nincs is szebb. Az éjszakát a szabadban tölteni a kedvesemmel. Egy romantikus római piknik. A kocsi hátuljában aludni a semmi közepén. Egy tó partján lesátorozni. Vagy a homokbuckák tetején.
Vonatra ülni és körbeutazni a világot. A semmibe meredni és egyszerűen csak eggyé válni a természettel. Feljutni a világ tetejére és lenézni onnan. Nyújtózni egyet a felhők között és pacsizni velük. Ismeretlen utakra tévedni. Róni az utakat és kártyázni. Vonatból nézni ahogy elhalad mellettem a táj. Őserdő és vízesés, az igazi kalandok otthona. Csak egyetlen hátizsákkal elindulni a vadonba. Leszáguldani egy hegyről. Csókolózni egy tengerben. Repülni, mint egy madár. Bebújni egy vízesés alá. Aludni egy fa tetején. Kávézni a semmi közepén. Túrázni a végtelenbe és tovább.

Most Popular

Recent Comments