HomeCrazyHa a saját szememmel látom ezt a 20 képet, tuti nem hittem...

Ha a saját szememmel látom ezt a 20 képet, tuti nem hittem volna a szememnek.

Az ember életében vannak olyan szituációk, amikor azt mondja, hogy nem hisz a szemének. Sokszor érezzük úgy,  hogy valami hiba van a Mátrixban, aztán mire felfogjuk mi történt, már el is illant a pillanat. Ebben a 20 esetben azonban nem illant el, sőt, az embereknek volt ideje még lefotózni is, hogy mi is ámulhassunk rajta pár percig, mire felfogjuk, mit is látunk.

 

Igen, 5 fekete cica ül a körhintán.

Tűzoltók mentenek ki liftbe szorult rendőröket. Ironikus. Ez tuti a Jégkorszakos mókus volt. A hegy árnyéka, vagy inkább fordítva? Alanyunk bezárta a slusszkulcsot a kocsiba… megesik. Hívott egy autómentőt, aki szintén bezárta a kulcsot a kocsiba… ezért hívniuk kellett még egy autómentőt, aki remélhetőleg már nem zárja be a kulcsot sehova.
Nos, ennek a majomnak nem szimpatikus, ha beszólnak neki, így ő is visszaszólt. Vigyázat, erős a szembe jövő forgalom. Milyen sokszínű ez a galamb. Galamb ez egyáltalán? Hogy bírja el őket ez a vékonyka fa? Na és ő vajon min dolgozik épp? Amikor azt mondod a suliban, hogy megette a házi dolgozatod a kutya… és van rá bizonyítékod! Egy katica életének három szakasza egyetlen képen, egyetlen levélen. Vajon kopogtatott is? Szerintem tuti. Elég komoly sebességgel kellett ehhez haladnia, szerintem. Egy hernyó, aki pingvinekkel álcázza magát. Igen, az egy autó az erkélnyen! DE HOGYAN? Ez a mókus megunta a makkot és pizzára váltott. Ez van, fejlődő világban élünk, alkalmazkodni kell a körülményekhez. Rózsaszín? De hogy vegyül így a zöld környezetben? Ez egy igazi bálna? WTF? Egy teherautó, amin van egy teherautó, ami szállít egy kisebb teherautót, amin van még egy személyautó. Ez így szabályos?

Most Popular

Recent Comments