HomeInterestingGyönyörű nő volt! A férje leégette az arcát majd elhagyta mert csúnyának...

Gyönyörű nő volt! A férje leégette az arcát majd elhagyta mert csúnyának tartotta

Már 5 éve is annak, hogy Courtney Waldon egész testén harmad és negyedfokú égési sérüléseket szenvedett. Rá sem lehet ismerni korábbi énjére. Az élete gyökeresen megváltozott… Egy ilyen csapás után a nő mégis úgy nyilatkozik, hogy:

„Áldott vagyok…Istentől nagyon sok jó dolgot kaptam az életem során!”

2016. szeptember 30-án az akkor 5 éves kislányát Caroline-t lefektette otthon, mielőtt még visszaült volna a hátsó kertben felállított tábortűz köré. Épp a két hónapos házassági évfordulójukat ünnepelték a férjével. A pár a tűz mellett tonhal steaket és spárgát sütött.

A férj észrevette, hogy a tűz már csak párázslott, így gondolta egy kicsit felturbózza. Elővett egy gázolajos palackot és a parázsra öntötte. Az ekkor keletkező láng kicsapott és szerencsétlen Courtney-t találta el.

Az egész nő lángokba borult…

„Biztos voltam benne, hogy aznap meghalok. Életem legfájdalmasabb érzése volt. Nem lehet sem leírni, sem pedig elmondani, hogy akkor én mit éltem át. A kínok kínja volt…”

Mire a mentősök kiértek a helyszínre Courtney már a felismerhetetlenségig összeégett. Negyedfokú égési sérülések tették tönkre az arcát, a teste többi részét pedig harmadfokúak borították. A következő 51 napot kórházban töltötte. Mesterséges kómában tartották, míg az orvosok próbálták menteni a menthetőt. A lány ekkor 27 éves volt…

Bevitték hozzá a kórházba a kislányát, aki nem ismerte fel az anyját. Időbe telt neki, míg elfogadta, hogy a fiatal, meseszép anyukájából kész roncs lett.

Ha ez nem lett volna elég, akkor erre rátett még egy lapáttal, hogy miután kiengedték a kórházból megtudta, hogy a férje elhagyta őt és a gyermekét. Soha nem tért vissza… Ez még hagyján.. a 2 millió dolláros (620 millió forint) kórházi számlát is egyedül kellett állnia. Természetesen nem volt ennyi pénze.

„Elpusztultam… könyörögtem, hogy jöjjön vissza, de nem tette meg. Elvesztettem a méltóságomat, a küllememet és azt az személyt, akiről azt hittem, hogy életem szerelme.”

A végzetes nap óta Courtney már 40 műtéten esett át, hogy visszaszerezzen olyan alapvető képességeket, mint a vezetés, úszás vagy főzés. Gyógyulása után egy ideig a szüleivel élt, azóta külön költöztek egy 100 hektáros ingatlanra.

„Ez már a miénk. Képesek voltunk újraindítani az életünket! Az, hogy velem ezt történt…az egy dolog. De nálam vannak fontosabbak is. A lányom. Nekem ő a mindenem.”

Caroline keményen dolgozott, hogy visszaszerezze a baleset előtti bizalmát, miközben borzasztó fizikai fájdalmak gyötörték. A kezén a mai napig érzi az égés okozta fájdalmat.

Közben megismerkedett egy férfival is, aki sokat segít neki. A nő állítása szerint rengeteg ajánlatott kapott férfiaktól. Számtalan ember próbált vele randizni, de csak azért mert úgy gondolták, hogy a nyilvánosság miatt jelentős vagyonra tett szert.

Családja mellett óriási támogatást kapott a közösségtől is. A helyi hitközség építette fel az otthonát.

„Ez egy út…ez az én utam. Ezt kell járnom. De napról napra erősebb leszek…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!+

Most Popular

Recent Comments