HomeInterestingFülöp herceget átszállították egy másik kórházba - Van oka aggódni a királyi...

Fülöp herceget átszállították egy másik kórházba – Van oka aggódni a királyi családnak?

A múlt héten írtunk arról, hogy Fülöp herceg még egy ideig kórházban marad, mert gyógyulása nem épp olyan mértékben halad, mint remélték. Az egész királyi család aggódik a 99 éves hercegért, akiről újabb infók érkeztek. Kiderült, hogy milyen probléma miatt került be az egészségügyi intézménybe.

Fülöp herceg egy fertőzés és egy korábbi szívprobléma miatt került be a kórházba ám, onnan a mai nap folyamán átszállították egy másikba.

A hamarosan 100. életévét betöltő Fülöp herceget két héttel ezelőtt kellett kórházba szállítani egy rosszullét miatt ám, akkor úgy tűnt jól reagál a kezelésekre. Ahogy teltek-múltak a napok úgy tűnt állapota nem lett jobb, mert többen is meglátogatták őt a királyi családból annak ellenére, hogy a kórházban látogatási tilalom volt.

A Buckingham-palota úgy nyilatkozott, hogy II. Erzsébet férjét, át kell szállítani a Szent Bartolomeus kórházba, hogy átfogóbb vizsgálatot végezzenek rajta. Ez az egyik legjobb szívközpont az országban.

A herceg továbbra is normálisan reagál a kezelésre, de előreláthatólag a hét végéig nem engedik ki. A kórház elhagyásáról felvételek és képek is készültek. Persze a rendőrök igyekezték elrejteni őt a nyilvánosság elől.

Fülöp herceg eddig 13 éjszakát töltött orvosi megfigyelés alatt, és eddig ez volt élete leghosszabb kórházi tartózkodása.

Eduárd kenti herceg azt mondta, hogy telefonon beszélt apjával, aki „alig várja, hogy elhagyhassa a kórházat”.

„A minap beszéltem vele és sokkal jobban van. Nagyon várja, hogy hazamehessen. Ez nagyon pozitív hír volt számunkra.” – nyilatkozta.

Az újságírók megkérdezték, hogy a herceg csalódott-e amiatt, hogy még nem hagyta el a kórházat. A kenti herceg nevetve annyit mondott – „Csak egy kicsit.”

Reméljük II. Erzsébet férje hamarosan kijöhet a kórházból.

Most Popular

Recent Comments