HomeInterestingFogamzásgátló szedés mellett esett teherbe egy tinilány - de az igazi meglepetés...

Fogamzásgátló szedés mellett esett teherbe egy tinilány – de az igazi meglepetés csak az ultrahangon derült ki

A legtöbb pár valamilyen úton-módon megpróbál védekezni a nem kívánt terhesség ellen. Egyesek óvszert, injekciót, mások fogamzásgátló tablettát szednek. Sokan persze abban a hitben vannak, hogy ezzel biztonságban vannak, ám mai posztunk is igazolja, hogy ez nem így van.

A jelenleg 19 esztendős Maggie Rojas, 2019-ben íratott fel a nőgyógyászával fogamzásgátló tablettát és abban a hitben volt, hogy nem lesz semmi probléma, de nem így lett. A texasi Dallas-Fort Worth-ból származó lány, barátjával együtt tudatosan akart védekezni, hiszen még nagyon fiatalok voltak ahhoz, hogy gyerekük szülessen. Miután elkezdtek nemi életet élni, észrevette, hogy reggelente rosszul van, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, hiszen gyógyszert szedett.

Miután a rosszullétek nem múltak úgy döntött, hogy vesz egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, valóban téved a reggeli hányingerekkel kapcsolatban. Meg sem fordult a fejében, hogy várandós lehet, mert menstruációs ciklusai normális ütemben érkeztek. Mikor meglátta, hogy a teszt pozitív, teljesen ledöbbent. Egyáltalán nem számított rá.

A South West News Servicenek interjút adott, s elmondta, az édesanyja sejtette, hogy mi lehet a rosszullét oka. A következő hetekben több orvosi vizsgálaton is átesett, s az egyik ultrahang vizsgálat során kiderült, hogy nem egy, hanem két magzatot hord a szíve alatt.

Ennek köszönhetően Maggienek és barátjának, Kenrriknek teljesen meg kellett változtatnia a jövőbeli terveit. A fiú azt tervezte, hogy elvégzi az iskolát és utána katonai suliba megy. Az ikrek viszont felborították terveit. Az ikerterhességeknél gyakran előfordul, hogy idő előtt születnek meg, és ez az ő esetükben sem volt másképp. Kenny és Lola Rose, a 34. héten látták meg a napvilágot. Az első heteket intenzívosztályon töltötték, ahol kiderült, hogy az egyik gyermek lyukas tüdővel született.

Az orvosoknak sikerült meggyógyítani a kicsit és ezzel elmúlt a fenyegetés. Maggie és Kenrrik ezzel túl volt az első sokkon. A gyerekek születése után a két fiatal összeházasodott. A lány családja persze nem örült ennek a hirtelen jött életnek, mert szerintük még túl fiatalok ahhoz, hogy családot alapítsanak.

Ezt követően persze a pár nem mondta el a családnak, hogy további családbővítésen gondolkodnak. Maggie és Kenrrik viszont szerették volna, ha az ikreknek születik egy testvére. Arra azonban legvadabb álmaikban sem gondoltak, hogy az ifjú feleség ismét ikrekkel lesz terhes. Az örömhírt ismét az ultrahangvizsgálaton tudták meg.

2020. decemberében pedig megszületett Jewel és Krystal. A fiatal édesanya elismerte, hogy nincs könnyű dolga a négy gyerekkel, főleg, hogy ketten még csak nemrég születtek.

Helyzetüket egyedül az életkörülményük ronthatja, mivel a hatfős család egy meglehetősen kicsi lakásban él. Nemsokára viszont fellélegezhetnek, mert Maggie nagymamáját nagyon bántotta, hogy így kell élniük ezért pénzt adott nekik, hogy vehessenek egy házat.

Erőt és egészséget kívánunk a családnak!

Most Popular

Recent Comments