HomeInterestingEzt a 10 dolgot soha ne tedd az intim részeiden.

Ezt a 10 dolgot soha ne tedd az intim részeiden.

Minden nőnek gondoskodnia kell az intim területéről, de ezalatt számos hibát követnek el, amiről nem is gondolnák, mennyit ártanak. A hüvely természeténél fogva hasznos baktériumokat termel, amik sokat segítenek a fertőzések legyőzésében és a természetes pH érték fenntartásában. Itt van 10 dolog, amit nem szabad az intim részeken csinálni, ha egészségesen szeretnéd tartani.

A hüvely belső szerkezete nagyon kényes egy terület, így például a teafaolaj, vagy bármilyen másik házi készítmény használata nagyfokú fájdalom esetén fertőzéssel járhat. Némelyik jogorvoslat nem is hatékony, ezért ha valamid fáj, jobb orvoshoz fordulni.

Természetesen nem azt jelenti, hogy az összes szűk szabású farmered a kukába kell dobni. Néhanapján ezeket is viselheted. Próbálj meg gyakrabban viselni pamut nadrágot, mert sokkal jobban lélegzik, mint bármelyik másik anyag. A szoros ruhák viselése fertőzésekhez vezethet. Szóval csak engedni kell ezeknek a női testrészeknek, hogy lélegezhessenek.

A női intim részek nagyon érzékenyek, amikor illatszereket használunk, mert megváltozik a bőr pH értéke és ilyenkor magasabb a fertőzések kialakulásának kockázata.

Ez egy nagyon gyakori hiba a legtudatosabb nők körében is. Tisztában kell lenni ezzel a veszéllyel és uralkodni magunkon, mert a vakarás ingerültséget okoz és a legrosszabb esetben is bakteriális fertőzések alakulhatnak ki.

Rengeteg problémát okozhatnak, az intim piercingeknek. Lehet egyesek ettől várnak bizonyos változást a hálószobában. Nem jó ötlet idegen anyagokat ott tudni.

A hüvely természetes állapotában a legszebb, legjobb, legpraktikusabb, ehhez nem férhet kétség. A hüvely a női test egyik legérzékenyebb része, aminek az egészségi állapotát senki sem akarja rontani. A különböző festékek és vegyi anyagok irritálóak lehetnek, ami megváltoztatja a bőr pH értékét és súlyos következményeket vonhat maga után.

Ne mossuk állandóan ezt a területet, és a különböző intim mosakodókat is kerüljük el, még akkor is, ha a TV-ben azt mondják jótékony hatása van. Ezekkel a szerekkel eltávolíthatjuk a hasznos baktériumokat, ami összefoglalva annyit takar, hogy az intim részeket kiszolgáltatjuk a kórokozóknak. Tudjuk hogy nagyon furcsán hangzik, de a hüvely nem igényli a hatalmas mosakodásokat, ugyanis ő saját maga természetes módon állít elő olyan anyagokat, amiknek öntisztító hatásuk van.

Nem minden nő szereti kozmetikus gondjaira bízni az egyik legkényelmetlenebb, ám nagyon is fontos szépségápolási műveletet, vagyis az intim szőrtelenítést. Ha te is szégyenlősebb vagy és nem szeretnéd másra bízni ezt a dolgot, akkor először is szánj elegendő időt a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A kapkodás nem vezet jóra. Mégis azt tanácsoljuk, hogy fordulj megbízható, szakképzett személyhez, aki higiénikus körülmények között elvégzi ezt a munkát.

Elengedhetetlen a napi szinten viselt tiszta fehérnemű, mert ezáltal is redukáljuk a fertőzés kialakulásának veszélyét. Általában minden nő, ezen testrésze termel egy kis váladékot, ezért célszerű mindennap alsóneműt cserélni.

A legtöbb ember teljesen megrémül, amikor pattanást lát. Nem szabad nyomkodni ezeket a gyulladt területeket. Mint fentebb említettük, a hüvely a test nagyon érzékeny pontja, ami komoly odafigyelést igényel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments