HomeInterestingEzeket az ijesztő felvételeket készítette a világról a Google maps!

Ezeket az ijesztő felvételeket készítette a világról a Google maps!

A Google maps egy nagyon hasznos eszköz, ami lehetővé teszi számunkra, hogy keresett utcák fényképét megnézhessük, azt gondolva, hogy így egyszerűbben megtaláljuk az úti célunk végét. Néha azonban annyira belemelegedünk a böngészésébe, hogy más országokba kalandozunk el és olyan dolgokra bukkanunk, amire nem is számítunk. Ilyen képeket gyűjtöttünk össze, amin a legelképesztőbb felvételekre találtak rá egyes felhasználók.

Ez egy Irak felett elkapott kép, ahol egyértelműen arra lehetne következtetni, hogy a tóban vér van. Igazából senki sem tudja megmagyarázni, minek köszönhető ez a jelenség.

A Google maps azt az elképesztő pillanatot kapta lencsevégre, amikor egy repülőgépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania Brooklynban.

Futótűzként terjedt el az interneten ez kép, ahol egy nőt próbálnak betenni ennek a kocsinak a csomagtartójába.

Arra még senki sem jött rá, hogyan, mikor és milyen célzattal kerülhetett egy pucér pasas egy autó csomagtartójába.

Ez a műholdfelvétel egy hazai termőföldön készült. Teljesen ledöbbentette az egész országot Többek szerint ez valami égi jel, ezért rengetegen zarándokoltak erre a helyre, hogy megváltást nyerjenek. Ám erre soha nem talált senki logikus magyarázatot.

Sokan idegenekre gyanakodtak, mikor nyilvánosságra került ez a fénykép, amit az Egyesült Államokban fényképeztek néhány évvel ezelőtt. Vajon, mi lehet ez a rejtélyes dolog a képen?

Most Popular

Recent Comments