HomeInterestingEz a 6 csillagjegy a legintelligensebb. Te rajta vagy a listán?

Ez a 6 csillagjegy a legintelligensebb. Te rajta vagy a listán?

A horoszkóppal kapcsolatos dolgok mindig olyan megfoghatatlannak, misztikusnak tűnnek,rendkívüli módon megosztja az embereket. Elmondható,hogy elég népszerű táborral rendelkezik az ezotéria, van aki a legfontosabb döntések előtt is a csillagjegyek állását veszi igénybe. És vannak azok a típusú emberek, akik pedig élből elutasítják, hogy ez nem más mint humbug. Mindenki döntse el, mennyire van hatással az életére a csillagok állása, de az bizonyos,hogy ehhez -csakúgy mint a valláshoz – kell egy nagyfokú hit. Ha az nincs meg, nincs is értelme az ezotériával foglalkozni. Aki nem hisz benne, annak felesleges is bármit mondani, de mi kikutattuk mely az a 6 csillagjegy, ami rendkívüli intelligenciával rendelkezik. Kukkantsd meg, hátha a tiéd is közte van!

Szűz

A Szűz jegy szülötte azok közé a szerencsés emberek közé tartozik, aki imád elemezni,kutatni és felfedezni. Előszeretettel vizsgál grafikonokat, függvényeket, sokszor pedig úgy tűnhet, hogy lételeme a statisztika. Egy kívülálló számára ez a jegy olyannak tűnhet, mintha egy két lábon járó adatbázis lenne. Nagyon jó memóriája van, bármikor képes emlékei legmélyéből azokat a dogokat összeszedni, amit más már rég elfelejtett.

 

2.

Nyilas

Ennek a jegynek a szülöttei is igazi felfedezők, és igyekeznek mindig széleskörűen bővíteni tudásukat, az összes létező dolgot magukba szippantani. Rendkívül lelkesek, ha valami új információval van dolguk. A Mérleggel ellentétben szívesen osztják meg másokkal tudásukat, akár érdekli az illetőt, akár nem. Nagyon furcsa számukra a közöny, és nem bírják feldolgozni, ha valami valakit nem érdekel. Nagyon érdeklik a mélyebb témák: a filozófia vagy teológia, és szívesen is vitatkoznak erről.

 

 

3.

Ikrek

Az Ikrek mondhatni az egyik legintelligensebb jegy közé tartozik. Imádja, ha más éleseszű emberekkel egy légtérben lehet. Nagyon gyorsan pörög az agya, mindig egy lépéssel előrébb jár, mint mi, és ezt egy baráti beszélgetésnél is ki lehet szúrni. Nagyon jól érzi magát az oktatási intézményekben, diákként nagyon jól teljesít, tanárként pedig rengeteg hasznos tudást tud átadni.

 

4.

Bak

A Bak nagyon célorientált, határozott elképzelése van bizonyos dolgokról. Nagyon gyakorlatias, pont ezért hamar oldja meg a felmerülő problémákat. A Bakról nem igazán mondható el, hogy széleskörű tudással rendelkezik, ő inkább egy dologra fókuszál, és azzal kapcsolatban mindent elsajátít. Elmondható, hogy viszont az, ami foglalkoztatja, arról senki más nem tud annyit, mint ő. Neki nem elég, hogy szellemi szinten sajátítsa el a dolgokat, fontos számára, hogy empirikusan is elsajátítsa.

 

5.

Vízöntő

Egy igazi haladó szellem,akit lenyűgöznek a technólógiai vívmányok. Nagyon szereti az újítást, az új gondolatokat, rendkívüli módon foglalkoztatja a jövő. Nemcsak elolvas egy könyvet, de szinte majdnem az egészet meg is jegyzi, amit saját ötleteivel kiegészítve néha meg is valósít. Nem az a típusú ember, akinek ha valamit elmondasz, el is hiszi. Mindennek utánanéz, és szeret saját maga megbizonyosodni arról, amit állítanak.

 

 

6.

Mérleg

Ő nagyon konfliktuskerülő, nem szívesen áll bele egy vitába, inkább elfogadja más nézőpontját, még ha nem is ért vele egyet. Nagyon fontos számára a szépség, ezért sok engergiát fektet abba, hogy mindig jól nézzen ki. Nagyon szellemi beálítottságú ember, mégha látszólag nem is annak tűnik. Kevesen tudják róluk, de nem szeretnek villogni tudásukkal, inkább megtartják maguknak.  Nagyon hamar el tudnak sajátítani bármiből egy akadémiai szintű tudást.

 

 

 

Most Popular

Recent Comments