HomeInteresting25 ember, akit alaposan átvertek az élelmiszerboltban.

25 ember, akit alaposan átvertek az élelmiszerboltban.

Bizonyára jártatok már úgy életetek során, hogy nagy naivan elmentetek a boltba, hogy megvegyétek a szükséges élelmiszereket, na meg egy kis nasit a gyereknek és amint hazaértetek észrevettétek, hogy valami nem stimmel a termékekkel. Például olyan élelmiszereket rejtenek a csomagolások, amik abszolút máshogy néznek ki, mint a dobozon, papíron. Ez nagyon le tudja húzni az ember kedvét, mert ilyenkor azt érezzük átvertek bennünket. A mai cikkünkben bemutatunk 25 embert, akik ugyanígy jártak és megtapasztalták milyen mikor a boltok átejtik őket.

„Nem tudom a tojások milyen tyúkból származnak, de biztos, hogy valami nem stimmel vele. Valahogy a tojássárgája kimaradt belőle.”

„Na jó oké, hogy egy kenyér legyen lány, de azért ez nem túlzás egy kicsit? Már ezen is spórolás megy?”

„Lehet más lehet a beszállító, mert eddig nem így néztek ki a gyümölcsök a boltban.”

Úgy tűnik ez egy fordított sárgarépa, mert nem a répatest nőtt nagyra, hanem a levelei. Szerintem másik földbe kellene ültetni. 

„Pedig próbáltam kiválasztani a legszebb avokádót, de ez valahogy nem jött össze. Ebből bizony nem lesz guacamole.”

„Az egyik legnehezebb dolgok közé tartozik a görögdinnye választás. Sosem tudhatod a héjon belül mit találsz. Ezzel a feladattal ma én is befürödtem. Életembe nem láttam még ilyen dinnyét.”

„Ma vettem egy Spongyabobot jégkrémet a kisfiamnak. Szegény sírva szaladt oda hozzám, mikor meglátta, hogy a híres szivacsnak, csak egy szeme van és úgy néz ki, mint egy űrlény.”

„Már nagyon régóta szerettem volna egy sajtburgert enni, szerencsére a boltban találtam is, amit gyorsan meg is vettem. Bizony nagyon csúnyán át lettem verve.”

„Úgy látszik a jégkrém készítők kifelejtették a fagyimból a tölcsért. Gondolom nem kell mondanom, hogy tudtam elfogyasztani.”

„Már a Cheetos sem olyan, mint régen. Ezt a hatalmas darabot vettem ki a zacskóból és a legszebb, hogy más nem is volt benne. Lehet ez a leselejtezett részlegből való?”

„Most más mindenki tudja, mire vannak a kis ablakok a csokoládés doboz elején. Így verik át a vásárlókat.”

„Szerintem elfelejtették legyalulni a burgonyát. Valószínűsítem, ezt senki sem enné meg így.”

„Szeletelt kenyeret szerettem volna venni a ma esti melegszendvicsekhez, de úgy látszik nem mindenki tud kenyeret szelni.”

„Gondoltam kipróbálok valami újat, ezért úgy döntöttem veszek egy fagyasztott pizzát. Nos, ez lett volna a vacsorám, de inkább kihagyom. Neked lenne gusztusod megenni?”

„Ezért nem szabad hinni a csomagolásoknak, mert sosem azt kapod, ami rajta van.”

„Ennek a sütinek a csomagolására az volt írva, hogy áfonya darabok vannak rajta. Konkrétan egyetlen egy darabot szúrtam ki a tetején. A többit lelopták a manók.”

Hasonló dolgok történtek a csokidarabos fagylalttal is. Titokban valaki rájárt a dobozra, mielőtt kirakták volna őket.

.

„A hagyma mostanság új kinézetet öltött? Úgy néz ki, mint a burgonya. Ti is látjátok?

„A csomagolás szerint karfiolnak és brokkolinak kellene benne lenni. Én akárhogy is nézem, ez csak karfiol. De vajon ki vitte el a brokkolit?”

„A kisboltba egy szelet szalámis pizzát kértem. A pultba jó nagyok voltak így megkívántam. Mikor kinyitottam a dobozt csak egy ekkora szelet volt benne.”

„Egy jó hideg csapolt sört kértem, erre ezt kaptam.”

„Ma három ilyen citromot sikerült vennem a szupermarketbe. Valamit újítottak a termesztése során vagy mi?”

„A bolt pultjában nagyon ínycsiklandó szendvicsek voltak, gondoltam veszek egyet. Amikor megláttam valójában, hogy néznek ki nagyon csalódott lettem.”

„Majdnem olyan paradicsomok nőttek rajta a képen. MAJDNEM.” 

„Vajon miért van csak sárga színű cukorka a zacskóban? Itt valami összeesküvés van.”

Jártatok már így?

Most Popular

Recent Comments