HomeInteresting11 híres barátság, ami remekül működik már hosszú évek óta

11 híres barátság, ami remekül működik már hosszú évek óta

Ugye az ember a családját nem, de a barátait meg tudja válogatni. Rengeteg ember vesz minket körül, és sokszor csak úgy kialakul egy barátság a leváratlanabb pillanatokban. Az embernek szüksége van arra, hogy az életében legyen még pár biztos pont a családján kívül, akikre támaszkodhat, akiknek tényleg mindent őszintén elmondhat. Habár a hírességek jobban szem előtt vannak, és általában nem a barátaik kiléte miatt kerülnek címlapra, mi most áttekintettük a sztárvilág legkülönleges barátságait. Vannak olyan párosok,akiken nem lepődtünk meg,de vannak, akik hatalmas meglepetést okoztak. El tudod képzelni Snoop Dogg-ot Martha Stewart-al kávézni? Ugye? Mi sem. Pedig régi jó barátok…

1.

A két színésznő Jennfifer Lawrence és Emma Stone Woody Harrelson-nak köszönhették, hogy egymásra találtak. Kezdetben jó sokáig csak online tartották a kapcsolatot, majd a sok munka ellenére sikerült összehozni egy találkozót. Ma már rengetegszer összefutnak, mikor idejük engedni együtt vacsiznak, kirándulnak, sokszor ezekre a találkozókra meghívják közös barátnőjüket, Adele-t is.

 

 

2.

Kate Hudson és Jennifer Aniston már egy régebb óta tartó barátságot tudhat maga mögött. A Jóbarátok sztárja az 50. szülinapját az őt körülvevő hírességekkel ünnepelte, így természetesen Kate sem hiányozhatott róla. A partyról sok fénykép nem került ki, csak ez az egy, ami azóta is kedvencünk.

 

3.

Miley Cyrus és Kelly Osbourne kapcsolata kezdetben csak munkakapcsolat volt, majd mikor kicsit jobban megismerték egymást, rájöttek, hogy nemcsak a zene a közös pont az életükben. Azóta is rendületlenül tart a barátság, egymás támaszai, így minden boldog pillanatot megosztanak a másikkal.

 

 

4.

Ez az a típusú barátság, amin nem tudunk napirendre térni. Annyira két különböző karaktert látunk a képen, hogy elképzelni sem tudjuk,miről tudnak beszélgetni. A páros 10 éve találkozott először egy Martha Stewart shown. Szerepeltek már együtt egy közös főzőműsorban, és egyszer a rapper azt nyilatkozta, ha Martha-val találkoznak mindig harmónia és béke költözik a lelkébe.

 

 

5.

Marylin Manson és Johnny Depp nemcsak jó barátok, de Manson Johnny Depp lányának a keresztapja is. Egymás filmpremierjein és koncertjein is részt vesznek, és mindig támogatják egymást, sőt közös tetoválásaik is vannak.

 

 

6.

Kris Jenner és Jennifer Lawrence között is van egy generációs szakadék, ennek ellenére nagyon jó barátok, annyira, hogy amikor Kris elmesélte Jennifernek,hogy a legnagyobb vágya szülinapjára egy Porsche, a színésznő már vett is egyet, igaz csak egy játékautót.

 

 

7.

Ez az a típusú barátság, ami a kezdetektől nem kopott meg. Semmi nem tudta befolyásolni, se szerelmek, se kudarcok. A Titanic óta igazi barátság szövődött köztük, bár a fél világ szurkolt, hogy legyen belőle szerelem, nem így történt.

 

 

8.

Ed Sheeran és Courteney Cox annyira szeretik a másikat, hogy Ed egy darabig Courteney tengerparti házában élt, ahol még bérleti díjat sem fizetett. Ed kerítőt játszott, ugyanis ő mutatta be Courteney későbbi férjének, Johnny McDaid-nek. Esküvőjükön is játszott, de sajnos válás lett a vége.

 

 

9.

Selena Gomez és Jennifer Anniston között is van egy jó 20 évnyi korkülönbség, ennek ellenére nagyon jó közöttük a kapcsolat. Selena amikor először meglátta Jennifert, ijedtében elfutott. A két színésznő segít a másiknak, ahol csak tud, Jennifer pedig egyengeti Selena karrierjét, jó tanácsokkal látja el.

 

 

10.

50 Cent és Bette Midler egy közös jótékonysági esten találkozott először. Két különböző karakter, mégis imádják a másikat. Ugye, az ellentétek vonzzák egymást.

 

 

11.

James McAvoy és Michael Fassbender igazán nagyszerű barátok. Részt vesznek egymás premierjein. Minden 2011-ben,az X-men forgatásán kezdődött, és bár sokan pletykálnak, hogy több van köztük,mint barátság, a srácok ezen mindig csak egy jót nevetnek, és tovább mennek.

 

Most Popular

Recent Comments