HomeDivatEz a 3 Instagram trend, teljesen összezavarta a szépségideálokat a világon!

Ez a 3 Instagram trend, teljesen összezavarta a szépségideálokat a világon!

A filmek, magazinok és mindenekelőtt a közösségi oldalak is nagyban befolyásolják a szépséget vagy divatirányzatokat. Nem meglepő, hogy a szépség trendek nagyon gyorsan terjednek és változnak, valamint új embereket találnak, akik alkalmazkodnak hozzá.

A következő három példa bemutatja, hogy a szépség egyes eszményei egészen furcsák. Néhány ember esetében pedig veszélyesek is lehetnek, mivel előidézik az étkezési zavarokat és a mentális egészségi problémákat.

Toblerone alagút.

Amikor meghallod a „Toblerone” szót, először mindenki a háromszög alakú svájci csokoládéra gondol. De ebben az esetben, most nem a csokiról van szó. A képek, melyeket az Instagramra töltöttek fel a felhasználók, és megjelölték a Toblerone címkét, azt mutatják, hogy a nőnek a két combja között van-e olyan rés, ami ehhez a csokoládéhoz hasonlít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATIENOVVAK (@katienovvak) által megosztott bejegyzés,

Bikini híd.

Az úgynevezett „bikini híd” trend főként a nyári hónapokban volt népszerű. A megfelelő címke alatt, a fiatalok megosztják bikinis fotóikat és megmutatják, hogy milyen messze van a csípő csontjuk a bikini alsójuktól. Ennek eredményeképpen az a bikini alsója alatt az alhas mellett egy-egy üreg látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

De Anna ɴᴘᴄ ʙɪᴋɪɴɪ?ᴄᴘᴛ ғɴs?? (@damico158) által megosztott bejegyzés,

A repedésből.

Ez a trend az egyik legveszélyesebb, ami jelenleg az interneten terjed. Az „abcrack”, címkével ellátott képeknek az a lényege, hogy az egyenes hasizom szemmel látható legyen, és ennek következtében a hat kocka hangsúlyosabb lesz. Azonban ez a vonal a hason, csak extrém edzés következtében jelentkezik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steph Banas (@stephbanasfitness) által megosztott bejegyzés,

A bemutatott trendekről távolról vizsgálva könnyen meg lehet mondani, hogy értelmetlenek. Ám ezek az értelmetlen trendek, nagy befolyással bírnak az emberi gondolkodásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magda Lombarowicz (@madeleine_styles) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramon, a hashtagek-kel ellátott képek, bemutatják az eltúlzott szépséget, amit sokan ideálisnak tartanak, pedig egyáltalán nem az. Annak érdekében, hogy az emberek ne kövessék ezeket a trendeket, a legjobb megoldás az lenne, ha nem terjesztenének ilyen képeket.

Most Popular

Recent Comments