HomeCelebrityEz a 10 színész úgy döntött hátat fordít a rivaldafénynek és ma...

Ez a 10 színész úgy döntött hátat fordít a rivaldafénynek és ma már átlagemberként dolgozik valami mást.

Vannak köztük olyanok, akik gyerekként voltak ismertek, de vannak olyan színészek is, akiket még most is látunk a filmvásznon vagy a televíziónk képernyőin. Épp ezért, az hogy abba hagyták a színészkedést nem jelenti azt, hogy nem maradtak híresek.

 

Jeremy Renner

a Bosszúállók Sólyomszeme úgy gondolta több bevétele származik abból, hogy kastélyokat, elhagyott ingatlanokat vásárol fel és újít fel, majd szép pénzért eladja azokat.

Bradley Pierce

az eredeti Jumanji egykori gyerek színészeként vált ismertebbé, de videojátékokhoz is adta később hangját. Napjainkban azonban csaposként dolgozik.

 

Frankie Muniz

egy picit más, néha-néha szerepel amerikai tévésorozatokban ma is, de nem ez vonzza. Az Öcsikém egykori gyereksztárja sokkal szívesebben ül sportautójába és indul komolyabb versenyeken.

 

Nikki Blonsky

ma profi sminkes, fodrász és kozmetikus. A Hajlakk és a 40 és annyi című filmekből ismerhetjük őt, ám alakításai nem hoztak neki nagy sikert, így másik irányt választott.

Tom Selleck

mindannyiunk kedvenc magánnyomozója, Magnum elköltözött feleségével kézen fogva a nagy világ elől a kaliforniai Thousand Oaksba és avokádótermesztéssel foglalkozik.

 

Chris Owen

Az Amerikai pite ikonikus szereplője jelenleg egy szusibárban dolgozik. Nem így tervezte.

 

Ariana Richards

A Jurassic Park egykori szereplője rövid színészi karrier után képzőművészeti irányba ment tovább és szerencsére jól választott. Sikere azzal is bizonyítható, hogy Steven Spielberg irodájában is megtalálható egyik alkotása.

Danny Lloyd

emlékezeteset alakított a Ragyogás c. filmben, amire majd’ 5000 gyerek közül választották őt ki. Ennek ellenére mégsem szerepelt több filmben, jobban vonzotta a biológia és ma a kentuckyi egyetem professzora.

Jack Gleeson

az egyik legmeglepőbb alanya a cikknek, ugyanis a Trónok harca sorozatban alakított szerepe alapján mindenki azt gondolta, hogy felfelé fog ívelni színészi pályája. Ő azonban úgy döntött, hogy saját társulatot alapít és azzal járja inkább a világot.

Skandar Keynes

a Narnia krónikáiban játszotta Edmund szerepét és utána nem is vállalt másik szerepet. Diplomája megszerzése után parlamenti tanácsadónak állt.

Most Popular

Recent Comments