HomeKapcsolatÉrdekel, hogy mi a véleménye rólad? Figyeld ezt a 12 jelet és...

Érdekel, hogy mi a véleménye rólad? Figyeld ezt a 12 jelet és megtudod!

Senki nem fogja a szemedre hányni, hogy untatod őt, hogy nem tetszel neki. Pláne akkor nem, amikor épp valami számodra fontosat mesélsz. Neked kell figyelned arra, hogy viszonyulnak hozzád az emberek. Erre a legjobb módszer, ha figyeled a másik testbeszédét. Ha tudod mire figyelj, olyan lesz számodra, mint egy nyitott könyv.

Érdeklődően figyel

Ha igazán kedvel valaki, mindent tudni akar majd rólad. Még a legjelentéktelenebb apróság is érdekelni fogja és azokat meg is jegyzi. Mi a kedvenc fagylaltod, a háziállataid neve stb.
Ha valaki tényleg figyel arra, amit mondasz, akkor egy picit megdönti a fejét. Ha ezt látod, akkor próbáld hirtelen drasztikusan megváltoztatni a beszélgetés témáját. Ha ezek után is ugyanúgy eldönti a fejét, akkor nem csak a sztorijaid érdeklik, hanem totál oda van érted. Ha kiegyenesedett, akkor csak az volt érdekes, amit meséltél. Nem te.

Követi a testtartást

Ha valaki ül vagy áll melletted az valószínűleg kihúzza magát, kezeit öve környékén tartja. Ez egy ősi ösztön. Erősnek mutatja magát. De van pár pasi aki ilyenkor közelebb lép és -kvázi- lehajol hozzád. Biztos jel, hogy kellesz neki.

Igazgatja a haját

Úgy gondolja, hogy a tökéletesen beállított haj lesz, amitől majd a karjaiba zuhansz. Tipikus jele annak, hogy jó benyomást akar kelteni.

Közösségi oldalak

Ismerősnek jelöl és bekövet mindenhol. Rendszerint elsőként like-olja a képeidet. Nem kell ezt magyarázni…

Gyakran mosolyog miközben beszél

Először ösztönösen mosolygunk, ha valami számunkra kellemeset tapasztalunk. A második mosoly már azért van, hogy vonzóbbá tegyen minket. Ha egy társaságban sokat mosolyog rád, az biztos jele annak, hogy nem vagy számára közömbös. Vigyázzunk a hamis mosollyal. Ha csak a szája mozdul az rendszerint nem őszinte. Az igazi mosolyba az egész arcunk szinte összes izma belemozdul. A homlok felemelkedik és keskeny ráncok jelennek meg.

Az arc megérintése

Ha megérinti az ajkát vagy a nyakát, az egy plusz cselekvés, ami azért történik mert zavarban van és így vezeti le a felesleges feszültséget. Vigyázzunk mert, ha ezt folyamatosan csinálja, akkor valószínűleg egy rossz szokás.

Felhúzza a szemöldökét

Ez nem mindig meglepődöttséget jelent. Tudatalatti cselekedet is lehet, amelyet akkor csinálunk, ha tetszik amit látunk. Ha picit emeli a szemöldökét miközben beszélsz hozzá az annak a jele, hogy érdekesnek találja, amit mondasz.

Érdekli a hobbid

Ha érdeklődik a hobbid iránt, az a szimpátia egyik legerősebb jele. Megkóstolja a kedvenc ételed, megnéz egy romantikus filmet, elmegy egy általad kedvelt művész kiállítására… mind biztos jele annak, hogy érdekled.

Megpróbál megérinteni

Kíváncsi, hogy reagálsz az érintésére. Leszed egy kihullott szempillát, eltűr egy hajtincset.
Vigyázz, ha abszolút minden helyzetben taperol, az azt jelenti, hogy matatni akar.

Nem érdekli a telefonja

Nem akarja, hogy bármi is megzavarjon titeket. Erre Te is figyelj oda. Ha vele vagy, akkor némítsd le a telefonod és semmiképp se pötyögj mellette másokkal.

Keresztbe tett lábak

Igazából mindkettő egyfajta közeledés. A keresztbe tett lábakkal közelebb próbál lenni hozzád. A széttett lábak pedig egy tudatalatti ösztön a férfiaknál.

Jó reggelt és szép álmokat üzenetek!

Ha érdeklődik afelől, hogy jól aludtál-e, az mindig egy pozitív jel. Ha ír reggel és este lefekvés előtt, akkor biztosan tetszel neki. Ilyenkor rendszerint azt is figyelik, hogy mennyi idő múltán reagálsz.

Nos?! Ti mit gondoltok erről?

Most Popular

Recent Comments