HomeBeautifulEnnyibe kerül, ha Instakompatibilis akarsz lenni!

Ennyibe kerül, ha Instakompatibilis akarsz lenni!

A közösségi média olyan szépségideálokat állít fel, amelyeket hétköznapi lányok nem nagyon tudnak megütni. A legtöbben különböző smink videók segítségével próbálnak formálni az arcukon, a merészebbek pedig plasztikai sebészek szolgáltatásait veszik igénybe. De vajon, mik azok a trendek, amik népszerűek a lányok körében?

Összeszámoltuk, hogy mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy elérjük a kívánt arcot!

Angelina Jolie orr

Sok ember elégedetlen az orrával, ezért fekszenek sebészkés alá. Az orrplasztika egyébként a rendkívül népszerű beavatkozások közé tartozik. Az ügyfél kívánságaitól függ, hogy mennyibe fog ez kerülni. Azoknak, akik Insta-orrot szeretnének, mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ugyanis ez a beavatkozás bőven súrolja az 1 millió forintot.

2. Kylie Jenner száj

Emlékeztek még arra, amikor ez az okos lány próbálta elhitetni a világgal, hogy a dús ajkait a remek kontúrnak és rúzsoknak köszönheti? Persze, végül bevallotta, hogy inkább az orvosok kezeinek. Az orrplasztika után a szájfeltöltés az egyik legnépszerűbb beavatkozás. Ennek ára nagyjából 300 ezer forintba kerül.

3. Kim Kardashian arccsont

Természetesen a Kimet sem az anyatermészet áldotta meg ezzel az arccsonttal. A legnépszerűbb arcplasztikai műtét a pofában található Bichat-féle zsírtest eltávolítása, majd ezután implantátumokkal növelik az arccsontokat. A végső eredményt injekciók segítségével tudják elérni. Ez nagyjából fél millió forintba kerül.

4. Bella Hadid szemek

Ha igazi Insta-lány akarsz lenni, akkor szinte kötelező a cicaszem. Ez a szemhéjon végzett műtét segít abba, hogy olyan szemeid legyenek, mint Bella Hadid-nak. A felső szemhéj botox-al történő feltöltése nagyjából 1 millió forintot kóstál.

5. Beyoncé álla

Az új archoz egy új állra is szükségünk lesz. A tökéletes eredményt itt is implantátumokkal lehet elérni, de ha kevesebbet akarunk költeni, akkor vannak töltőanyagok is, de ezzel nem lesz olyan szép az eredmény. Ez úgy 200 ezer és 1 millió forint között mozog.

6. Blake Lively fogak

A tökéletes arc mellett ne feledkezzünk meg a tökéletes mosolyról sem. A tökéletes mosoly megteremtéséhez nagyjából 7-800 ezer forintra lesz szükségünk.

Összegzés:

Úgy nagyjából 6-7 millióra lenne szükségünk a tökéletes arc megteremtéséhez. Plusz , még nem számoltunk azzal, hogy van lábadozási idő és szükségünk lesznek mindenféle minőségi krémekre is. A legnagyobb gond, hogy szépséget lehet venni, ha van pénzed. De ki akar olyan világban élni, ahol semmi sem eredeti és klónok futkoznak közöttünk? Mert mi nem. Az alábbi képen négy lány van, akik a trendeknek megfelelően átalakíttatták az arcukat. Egyik sem Kim Kardashian, mégis mindegyik nagyon hasonlít rá. Elképesztő…

Most Popular

Recent Comments