HomeFunnyEnnek a 36 embernek se kell bemutatni mi az a pech.

Ennek a 36 embernek se kell bemutatni mi az a pech.

Mindannyiunknak volt már olyan napja, ami kicsit pechesebbre sikerült, mint a többi átlagos nap. Ez a 36 ember azért volt még nálunk is szerencsétlenebb, mert maradandó emléket alkottak az egész világnak. Nekünk szerencse, hogy jókat kacaghatunk most rajtuk, de azért egy-két szituációban szerintem maga az áldozat is jót röhögött.

 

Ez szerintem egy isteni jel akart lenni.„Na ezért ne vegyél akárkitől az utcán iPhone-t Kínában.” – Sőt, az egész világon sehol ne vegyél olyan embertől telefont, aki az utcán leszólít…
Áh, ezek csak cuki sünik, nem eshetett bele ekkora kaktuszba. Most mi a baj, kicsit kényelmetlenebb lesz a váltás, főleg, hogy automata… Segítség, megtámadott az irodai székem és nem ereszt! Sikítva menekülnék és soha többé nem térnék vissza ide. Őőőőőhm, szerintem a hölgy nem véletlenül nem állt fel onnan… Na ez tényleg mindenkivel megtörténhet. Hát ez elég kellemetlen pillanat a hölgy életében, de mekkora gané kellett legyen az, aki ezt lefotózta. A cica már biztos jól lakik és szerintem a haverjainak is jut belőle. Na ez hogy sikerülhetett így? Cirka félmillió forint értékű tojást ejtettek a földre és kiposztolták a Facebookra. Ez az, ami mindenkit az őrületbe tud kergetni kora reggel, korgó gyomorral, főleg ha még a kávé se volt meg. Hívj egy férfit azzal a telefonnal, ne fotózgass! Ide kéne beengedni most a kutyámat! Ez kellemetlen, reméljük a biztosító fizeti a kárt és jó szakszervizbe kerül az autó, mert ha ez nálunk történt volna, akkor inkább ereszd a Dunába azt a kocsit. Na ilyenkor ki fizeti a révészt? Ez tuti csak egy plakát, ilyen szerencsétlen ember nincs, akit pont így fotóznak le… bár a plakáthoz is kellett valaki akit így fotóztak le! Én tuti lenyalogatnám. Kellemetlen, de még nem veszett ügy. Ez viszont veszett ügy, főleg mert így éhen marad az ember. Igen, kérek egy kicsike borsot! Az olló, amihez kell egy olló, hogy kiszabadítsd. Szerintem a takarítónő hirtelen felindulásból távozott és mondott fel. Na ki a kemény, apukám? Figyi, igazából vízálló… és sárga lötyit se látok ott, így igazából ez szerencse a szerencsétlenségben.
Uh, az a fincsi lázanya… Hívhatjátok a környék összes kutyáját…

„14 márkát hívtak vissza vizes palackokból a gyártók, mert lehetséges, hogy e-coli baktérium van bennük.” Na ilyenkor gondolkodik el az ember azon, hogy mi is lenne a jobb megoldás. Barna, pucér s*ggel, félig bedőlve – nehogy valami a gatyára pottyanjon véletlen – és közben két lábon szökdelve eljutni a tekercs végéig és onnan megfordulni és visszatérni a kiinduló pontra, vagy csak lehajolni és azt kockáztatni, hogy koszos papírral kell kitörölni azt a becses pontot… nagyon nehéz kérdés! A sajtot csak a felvágósak vágják késsel, azt harapni kell vagy törni és két pofával tömni. Kérdés,  hogy most akkor zárva van a kocsi vagy nincs? Az ott egy cipzár füle, ami feltehetően az eseményt elszenvedő alany nadrágjához tartozhat, amit vélhetősen ezáltal nem tud felhúzni. Roppant kellemetlen. Szerintem ezt direkt így állítják be a kaszinókban. Vajon miért nem veszi le a pulcsit? Lehet nincs alatta semmi más?

Most Popular

Recent Comments