HomeInteresting6 nagyon furcsa Japán szokás, ami nekünk Európaiaknak elfogadhatatlan!

6 nagyon furcsa Japán szokás, ami nekünk Európaiaknak elfogadhatatlan!

Japánról szinte mindenkinek a robotok, szamurájok, és a keményen dolgozó munkások jutnak eszébe. Japán a világ vezető gazdaságai közé tartozik (Jelenleg a harmadik). Sajnos Japán öngyilkosságok terén világelső. Az országban az emberek magányosak, a munkahelyi hajtás miatt. Most hoztunk nektek 5 nagyon furcsa Japán szokást, ami számunkra elfogadhatatlan.

  1. Egy szilikonbaba valódi barátnő helyett…

Azok a Japán férfiak, akik nem találnak maguknak barátnőt, élethű szilikon babát használnak. A férfiak ezt ezzel magyarázzák Japánban: „Ez a lány nem követel pénzt, ajándékot, nem lesz féltékeny stb…”

FineSexDoll.com (@finesexdoll) által megosztott bejegyzés,


2. Állat kölcsönzési szolgáltatás.

Ez egy nagyon népszerű szolgáltatás Japánban.

3. Köszöntések és beszélgetések pénzért.

Vannak olyan Japán lányok akik pénzért megköszöntenek valamilyen alkalomból vagy éppen csak beszélgetnek veled. Ezek a lányok nem fekszenek le férfiakkal.

4. Virtuális barátnők.

Sok Japán férfi tart virtuális barátnőt.

5. Bérelhető család.

Japánban egyedülálló férfiak bérelhetnek szerető feleséget és gyerekeket, akik üdvözlik egy fáradt munkanap után őt.Az ára 170 ezer Forint óránként!

6. „Szerelmi” hotel.

Japánban nagyon kicsik a lakások, így ha egy fiatal pár intimitásra vágyik, akkor elmennek egy ilyen szerelmi hotelbe, ahol különböző játékokkal is ismerkedhetnek… 🙂

Most Popular

Recent Comments