HomeInteresting11 siker termék ami az évek múlásával nagyon megváltozott.

11 siker termék ami az évek múlásával nagyon megváltozott.

A régi jó dolgokból ma már nem maradt semmi! Mondta egyszer a reklám. És milyen igaza volt. Mindig próbálják a már jól bevált dolgokat újítással jobbá tenni. De ha valami egyszer már jó, miért kell azon változtatni? Ez egy olyan kérdés amire szerintem senki nem tud érthető normális választ adni.

1.Nutella

A nutella rajongok körében nagy port kavart mikor a Ferrero bejelentette a változást. Bár a gyártó szavát adta, hogy ebből a fogyasztok semmit nem fognak észre venni, sajnos nem így let. Azóta is gyászolják a rajongok a régi elvesztett nutellájukat.  

2. Toblerone

Az ízek maradtak a régiek. ennek változtatása helyet a költségkímélés érdekében a kivitelezésen spórolnak. Kevesebb csoki, kisebb súly és ugyan az az ár.    

3.Tea márkák

Itt is a mennyiségből vesznek vissza. De az ár persze marad a régi.4.Fanta

Ez év elején a nagy CocaCola cég is változásokat eszközölt. Persze nem jó irányba. Fogták a régi jól bevált sikerterméküket és megváltoztatták mint kinézetben, mint ízvilágban. Ez persze a fogyasztóknak nem tetszett de ezzel a cég mit sem foglalkozott.

5.Subway

A cég ellen a FoodBabe.com- on indított petíció hatására változtatott a cég az összetevőkön. Ez annak a példája mikor a fogyasztok indítványozták a változást.  Kérték a gyártót, hogy a sok egészségtelen anyagot hagyja ki a termékekből.

6.Nescafe

2015 augusztusában a Nescafe tulajdonos a Nestle bemutatta az új és továbbfejlesztett Nescafe instant kávét.A változást a rajongók nem fogadták jól.Az új kávát mosogató ízűnek titulálták. A Nestle szóvivője elmondta, hogy a változások az ügyfelek kívánságát tükrözik. A teljesebb íz érdekében.

7.Mars és Snickers.

Az ízen a cég nem változtat, csak a méreteket veszi egyre kisebbre. Ez az ár változására nem vonatkozik. Kisebb termék ugyan azon az áron.  

8.Creme tojások.

A Cadbury-i Creme Tojás rajongók megdöbbenve tapasztalták, hogy a gyártó a tejes keveréket a receptben egy olcsóbb csokoládé váltotta fel . Mondelez egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy az új receptet a fogyasztók tesztelték, és ezt a csokoládét találták a legjobbnak a Creme Tojás kivitelezéséhez. Ennek ellenére a változás jelentős veszteségeket okozott a vállalat számára.

9.Cadbury csokoládé

A termék méretének csökkentésére a négyzetek lekerekítését használata.  És mintha ez nem volna elég, ugyanazt a terméket még két ujjal csökkentette a csokoládék nagyságát.

10.Sensodyne fogkrém.

Ezek a termékek nem összetételükben változnak, hanem a kiszerelésük lesz kisebb. Ezzel nem kissé károsítják a fogyasztókat. 

11. McDonald’s hamburgerek

A gyors éttermei láncok élelmiszer-adalékainak lehetőségei minden bizonnyal nőttek az évek során. 10 évvel ezelőtt még nem tartalmaztak ennyi kalóriát ezek a termékek. Bár néhány fogyasztó számára feltűnt és aggodalommal jelezték, hogy a normál méretű Big Mack az évek során összement.

Most Popular

Recent Comments