HomeCelebrityÉNB Alexa, ismételten sokkolta rajongóit a lánykérés részleteivel! Többüknél elszakadt a cérna!

ÉNB Alexa, ismételten sokkolta rajongóit a lánykérés részleteivel! Többüknél elszakadt a cérna!

Most már egyre több hír röppen fel, ÉNB Alexával kapcsolatban. Nem is olyan régen írtunk róla mi is, hogy megismerkedett egy idősebb férfival, akivel nagyon hamar bensőséges kapcsolat alakult ki. Olyannyira komollyá vált a kapcsolatuk, hogy Alexa, nagyon hamar odaköltözött Balázs nevű párjához. Most pedig mindenki nagy meglepetésére, hihetetlen dologgal rukkolt elő a friss pár, mindezt három hónap után.

ÉNB Alexa, a minap Farkas Alexandrára változtatta nevét Instagram oldalán. Azóta természetesen kiderült, hogy miért történt ez az eset, a lány bejelentette, hogy bizony férjhez megy. Ám nem csak ez az egy dolog aggasztja Alexa rajongóit, hanem más is.

Rajongói többször fejezték ki nemtetszésüket, hogy egy 26 évvel idősebb férfival kezdett járni. Azóta meg úgy felgyorsultak az események, hogy Alexa rajongói csak úgy kapkodják a fejüket a frissebbnél-frissebb hírek után. Alexa és Balázs körülbelül 3 hónapja alkotnak egy párt, de már felröppent a hír, hogy hamar esküvő lesz a dologból.

Előző cikkünkben már írtuk, hogy sokan gondolták azt, hogy Alexa azért csinálja ezt, mert valamiféle agymosást végeztek rajta, és egy szekta tagja lett. Egy interjú során viszont beismerte, hogy ő volt, aki Balázs felé kezdeményezett. Az ötgyermekes apuka viszont nem utasította el Alexa közeledését.

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

Alexa volt már a Mokka stúdiójában, ahol arról kérdezték, hogy ki ez az új férfi az életében, hogyan találtak egymásra, ki kezdeményezett a másik felé, és így tovább.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

A TWN.hu információi alapján egy Instagram felhasználó vette észre, hogy Koholák Alexandráról, Farkas Alexandrára változtatta meg nevét. Mivel több, mint 140 ezer rajongó nézi lépten-nyomon, hogy mit csinál, kizárt dolognak tartottuk, hogy Alexa el akarná titkolni, hogy milyen változás várható a jövőben.

Kiderült, hogy a lány ma egy hete megkérte a férfi kezét!
„Szeptemberben fogunk összeházasodni. Nem szeretnénk nagy felhajtást, úgy néz ki, hogy csak négyen leszünk: két tanú, és mi Balázzsal. Az eskü a lényeg, semmi más, így lagzi sem lesz” – mondta a lapnak.

Nemrég pedig meghívták a FEM3 Café reggeli műsorába, hogy adjon egy kicsivel több információt arról, hogy mi zajlik most a családban. Alexa nem félt, és kerek perec kimondta, hogy ő volt az, aki megkérte Balázs kezét és ő volt az, aki az elején udvarolni kezdett a férfinek. Azt is elárulta, hogy nem akarnak egy hatalmas lagzit, csak egy egyszerű eskütételt, két tanúval és kész.

Most Popular

Recent Comments