HomeCelebrityEmlékszel még Utasi Árpira a Csillag születikből? Így gyúrta ki magát néhány...

Emlékszel még Utasi Árpira a Csillag születikből? Így gyúrta ki magát néhány év alatt!

Utasi Árpi, tizenegy évvel ezelőtt nyerte meg a Csillag születik tehetségkutató show műsorát, színes és vicces előadásaival. Most azonban úgy döntött itt az ideje egy kicsit edzeni.

A fiatal Árpi lett a családfenntartó, hiszen betegeskedő szülei ilyen állapotban már nem tudnak dolgozni. Kishúgát is ő látja el. Ennek tükrében érthető, ha nem fér bele egy párkapcsolat.

Utasi Árpika körülbelül 14 esztendeje nyerte meg az egyik magyar tévécsatorna tehetségkutató műsorát a Csillag születik-et, ahol rengeteg mesét és verset adott elő. Ez a képesség elegendő volt hozzá, hogy belopja magát az emberek szívébe és hétről-hétre közelebb kerüljön a döntőhöz. Miután megnyerte a show-t, a nyereményautóját szépen eladta, majd abból a pénzből vásárolt a családjának egy öregecske házat. Ám a ház küszöbét, se újságíró, se fényképész nem lépheti át.

Egyszer azonban megtört a csend és nyilatkozott a Story magazinnak.

„Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá” – nyilatkozta Árpi hónapokkal ezelőtt, aki most molnárlegényként tevékenykedik.

A liszteszsákok felérnek egy-egy nehezebb súllyal így nemcsoda, hogy elkezdett kiizmosodni. Igaz nincs a testépítők szintjén, de nem is egy vézna gyerek, aki egy kiló liszttől összecsuklik.

Árpi a közösségi oldalakat sem nagyon tartotta karban, hiszen évek óta nem osztott meg semmit magáról. Egy éve viszont feltett egy képet, aminek nagyon örültek egykori rajongói. A virgonc és nagyszájú kisfiúból, komoly férfi lett.

Egy nyáron adott interjúban viszont búslakodva mondta el, hogy csalódott amiatt, mert a magyarországi álom nagyon hamar véget ért számára. Azt is elárulta, hogy nyereményeivel viszont véleménye szerint okosan bánt, így most van némi aranytartaléka, amihez tud nyúlni ínséges időkben.

Hozzátette, hogy Fábry Sándor nagyban hozzájárult ahhoz, hogy idáig eljutott, amiért nagyon hálás a művész úrnak. Nem is habozott meghívni családjához a showmant.

„A Story magazinon keresztül üzenem, jöjjön el hozzám Csantavérre, hozza magával a kislányát is.” – mondta az egykori tanonc mentorának.

„Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól” – jegyezte meg Árpi.

Most Popular

Recent Comments