HomeCelebrityEmlékszel még Mel Gibson-ra? Így néz ki napjainkban! Több kép is készült!

Emlékszel még Mel Gibson-ra? Így néz ki napjainkban! Több kép is készült!

Mindenki ismeri Mel Gibson nevét, hiszen olyan ikonikus filmek köthetők hozzá, mint a „Halálos fegyver” sorozat, illetve a „Rettenthetetlen”, vagy éppen a „Mi kell a nőnek?” Színészi pályafutása mellett, sok más területen is kamatoztatta képességeit, ugyanis megkapta a legjobb rendezőnek járó Oscar szobort. 2004-ben a világ legbefolyásosabb sztárok listájának élén szerepelt.

De 2006 volt számára a sorsfordító időszak, hiszen alkoholproblémáiról számolt be. Akkori feleségét többször bántalmazta a gyerekek előtt is, ám egy orosz származású énekesnő Oksana Grigorieva miatt, otthagyta a családot és „új” életet kezdett. Oksanaval van egy közös gyerekük Lucia Gibson, ám 2010 óta külön élnek, mert Oksana azzal vádolta Gibson-t, hogy fizikailag bántalmazta őt, majd kapott is egy távol tartási végzést Gibson ellen.

Most jelenleg egy 27 éves forgatókönyvíró, Rosalind Ross élettársa, és már van egy közös gyermekük, aki mindössze 1 éves és Lars Gerard Gibson-nak hívnak.

Egyszer sikerült elnyernie a világ legvonzóbb élő férfija címet.

Gibson nem volt soha egy könnyű eset, hiszen egyre több titok derül ki az életéből, ami korántsem egy tökéletes embert ír le.

Saját maga rendezte meg és főszereplője is volt az Oscar-díjas „A rettenthetetlen” című filmnek, melyért megkapta a legjobb rendezőnek járó díjat.

Miután élete fenekestül felfordult, nem igen vállalt főszerepeket, inkább a rendezésnek szentelte életét. De egyszer megtört a jég, hiszen 2014-ben szerepelt a „Feláldozhatók 3.” című filmben.

2004 és 2010 között karrierje stagnálni kezdett, mert el kellett járnia egy indulatkezelési terápiára.

De az tagadhatatlan, hogy majdnem az összes filmjében tökéletesen helyt állt, és nem csak mint szereplő, hanem mint rendező is.

Most Popular

Recent Comments