HomeCelebrityEmlékszel a Kék lagúna szőke szépfiújára? Hihetetlen változáson ment át, szinte rá...

Emlékszel a Kék lagúna szőke szépfiújára? Hihetetlen változáson ment át, szinte rá sem lehet ismerni!

Nincs olyan ember, aki ne látta volna az 1980-ban bemutatott Kék lagúna című filmet, amiben főszerepet kapott Christopher Atkins és a kor leggyönyörűbbnek titulált nője Brooke Shields. Mindenki torokba gombóc módra nézte végig, mi lesz a két gyermek sorsa azon a lakatlan szigeten. Cikkünkben elhoztuk, hogy néz ki mostanság Richard, azaz Christopher Atkins.

A két főszereplő, ennek a filmnek köszönheti, hogy hatalmas sikereket értek el az életben, mert mint Brooke Shields, mind Christopher Atkins nagy karriert futottak be. Ezután a film után, csak úgy dobálták utánuk a legnagyobb szerepeket. De, ahogy az idő halad, úgy változnak ezek a sikeres hírességek is. Annyit fogott rajtuk az idő, hogy már rájuk sem lehet ismerni.

Annak idején a filmet 4,5 millió dollárból (majdnem 1,3 milliárd forintnak megfelelő összegből) csinálták meg, 1980-ban vitték mozivászonra. Az elején senki sem gondolta, hogy ekkora kasszasiker lesz, ebből az egyszerű filmből. De ez a romantikus film közel 60 millió dollárt (16,5 milliárd forintnak megfelelő összeget) hozott vissza. A főszereplők pik-pak világsztárrá nőtték ki magukat. Magyarországon először csak a feliratos változatát lehetett megnézni, amit 1981-ben meg is tekinthetett a magyar közönség. Azok az emberek, akik szinkronosan szerették volna megnézni, nekik bizony 1987-ig kellett várniuk, mert akkorra jött ki a magyar változat.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Brooke Shields mindössze 14 éves volt, mikor először állt a kamerák elé, és kamasz srácok ezrei szerettek bele, ebbe az angyal arcú leányzóba. A világ leggyönyörűbb tinilányának választották meg, és megkapta az évtized arca címet is. Brooke-ról néhány játékgyártó cég mintázott játékbabákat, amik pik-pak elfogytak a boltok polcairól, hiszen az összes kislány Brooke babával akart játszani. Nemrég látott napvilágot egy kép róla, ahol elképesztően vonzó, és jó formában van a színésznő.

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

Richard szerepét alakító színész, Christopher Atkins nem sokkal volt alacsonyabb partnernőjétől, ezért a stáb egy gödröt ásott a lánynak, hogy abba álljon bele, így tudtak picit csalni a forgatásokon. Richard tejfölszőke göndör fürtjei és izmos teste már nem olyan, mint amit utoljára abban a filmben láthattak a nézők, hiszen azóta sokat változott a színész.

De egyetlen dologban nem tudott változtatni a színész és a meztelenkedés iránti imádata. Mivel rengetegszer állt pucéran a kamerák előtt, ezért neki meg sem kottyan, ha valahol ruha nélkül kell lennie. A színész azóta nagyon szeret nudista strandra járni.

Most Popular

Recent Comments