HomeCelebrity12 híresség, aki soha nem vetette alá magát plasztikai műtétnek, mert elfogadta...

12 híresség, aki soha nem vetette alá magát plasztikai műtétnek, mert elfogadta természetes megjelenését!

Egy olyan világban, ahol mindenkinek lehet már kétszer akkora keble, mint az eredeti, vagy vastagabb szája, esetleg feszesebb feneke, ahol szigorú diétákat tartanak be az emberek azért, hogy megtarthassák karcsú derekukat, még mindig vannak olyan hírességek akik az ellenkező véleményen vannak, és tüntetnek a plasztikai műtétek ellen. Ezek a bátor nők készek megmutatni, hogy a természetesség sokkal szebb, mint bármilyen plasztikai műtéten átesett ember. Ezeknek a csillagoknak egyáltalán nem kell szégyenkezniük külsejük miatt, mert úgy szépek, ahogy vannak.

Itt van 12 híresség, akik soha nem vetették alá magukat szépészeti beavatkozásnak.

Julianne Moore.

Julianne Moore biztosra veszi, hogy a plasztikai műtétek nem teszik jobbá az embereket. A több mint 30 éves pályafutása során ez az Oscar-díjas színésznő megmaradt saját vonásai mellett, és úgy gondolja, hogy egyáltalán nincs szüksége semmilyen műtétre ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Az 57 éves vörös hajú szépség semmit sem vesztett szépségéből.

Kate Hudson.

A romantikus vígjátékok sztárja nem rejti el tökéletlenségét, hanem éppen ellenkezőleg, kihangsúlyozza nem szabványos füleit. A közelmúltban Kate levágatta a haját, ami azt is jelenti, hogy büszke önmagára és elfogadja külsejét olyannak, amilyen.

Drew Barrymore

Drew Barrymore nem fél rajongói előtt vastag, smink nélkül megjelenni. Ez a hollywoodi szépség nemcsak elfogadja magát és minden tökéletlenségét, hanem szeret is nevetni rajtuk. Éppen ezért Barrymore az egyik legőszintébb és legszebb csillag a a szakmában.

Kirsten Dunst

Azt gondolod, Hollywoodban mindenki Hollywoodos mosolyt akar? Egyáltalán nem. Például, Kirsten Dunst például egyáltalán nem csináltatta meg fogait. A színésznő bátran, széles mosollyal néz a kamerába, és minden lehetséges módon hangsúlyozza tökéletlenségeit.

Kate Winslet

Karrierje során Kate Winslet-et többek közt azzal rágalmazták, hogy hazudott fogyókúráiról és arról, hogy milyen edzést végez. Sőt egy meztelen képet is megjelenítettek róla. A színésznő minden erejével küzd a plasztikai műtétek ellen, és semmi pénzért nem feküdne kés alá, hogy karcsúbb dereka vagy feszesebb feneke legyen.

Rihanna

Rihanna már nem követi azt a szabályt, ami az összes Hollywoody sztár életében a legfontosabb, azaz, hogy örök S-es méretek maradjanak. Az énekesnő felhagyott a szigorú étrenddel és remekül érzi magát a bőrében. Úgy tűnik, hogy karrierje is az ilyen változások előnyeit élvezi.

Tyra Banks

A karizmatikus szupermodell nem fél a természetes megjelenéstől, ezért rendszeresen meg is mutatja magát a rajongóinak. Tyra Banks ellenez mindenféle plasztikai műtétet és elindítottak egy FlashMobot a #PerfectIsBoring néven.

Meryl Streep

A kedves Meryl Streep nem fél az öregedéstől, így egyáltalán nem meglepő, hogy soha nem feküdt kés alá. Karrierje során egyszer nem merült fel az emberekben, hogy a színésznő gyanús, mesterséges változásokon ment volna keresztül a megjelenését illetően. A háromszoros Oscar-díjas színésznő ugyanúgy kap értékes szerepeket, mint régebben. Úgy tűnik, hogy a karrier nem függ az életkortól és a ráncoktól.

Chrissy Teigen

Egy másik modell, aki nagy humorérzékkel rendelkezik, hiszen képes kinevetni saját magát. Chrissy Teigen nem fél megmutatni tökéletlen fényképeit, sőt még terhes hasa vagy a többi tökéletlensége után is képes teljes értékű életet élni. Pontosan az ilyen emberek erősítik az átlagos nők bizalmát, vonzerejét és inspirálják őket, hogy szeressék a testüket.

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Hilary Duff

Belefáradt a rosszindulatú támadásokba, ez az amerikai énekes és színésznő megosztott közösségi oldalán egy fényképet, ahol bizonyítja, hogy tisztában van saját megjelenésével. Hozzátette, hogy ez semmilyen módon nem befolyásolja az életét. Hilary Duff arra is felszólította rajongóit, hogy legyenek kedvesebbek és élvezzék az életet.

Monica Bellucci

Egy másik híresség, aki annyira szereti magát, hogy nem áll készen arra, hogy sebész kés alá feküdjön. Monica Bellucci gyakran mondja, hogy szereti az ízletes ételeket, szeret sportolni, és a ráncok megjelenésétől senki sem lesz kevesebb ember.

Rachel Weisz

A British League plasztikai sebészet elleni társulat alapítója. Az angol Rachel Weisz nem áll készen arra, hogy kés alá feküdjön és megváltoztassa megjelenését. Daniel Craig felesége szereti magát és a testét, és bízik abban, hogy a legjobb dolog, amit a szépség és az egészség megőrzése érdekében tehet, ha megfelelő életmódot folytat és pozitívan látja a világot.

Most Popular

Recent Comments