HomeInterestingEgy fiatal férfit hatalmas sokk ért, mikor meglátta barátnője gyerekkori képét!

Egy fiatal férfit hatalmas sokk ért, mikor meglátta barátnője gyerekkori képét!

Amikor két ember megismerkedik egymással, minden téma felüti a fejét. Napról napra egyre több mindent tudnak meg egymásról a felek, előkerülnek régi történetek és fényképek is, ahol megmutatják, hogyan is néztek ki kislányként és kisfiúként. Történetünk most egy olyan párról szól, akik hihetetlen felfedezést tettek, ami futótűzként terjedt el az interneten.

Verona (@veronavanity) által megosztott bejegyzés,

Verona Koliqi és Mirand Buzaku egy párt alkotnak és régi családi fotókat nézegettek, mikor hirtelen észrevettek egy furcsa alakot az egyik képen. Verona és a családja többi tagja voltak azon a képen Montenegró tengerpartján, ami egy nagyon aranyos képre sikeredett, de felkeltette valami Mirand figyelmét, a fiú nagyon szemügyre vette a háttérben úszkáló fiút a gumimatracon.

„De hiszen ez én vagyok!” – kiáltott fel Mirand.

Verona megosztotta ezt a képet Instagram oldalán is, amit egyből több ezren kommenteltek és likeoltak be.

További elemzéseket végeztek a képpel, megkérdezték mind a két családot, hogy kiket látnak a képen, ők megerősítették, miszerint valóban Mirand van a képen.

Furcsa véletlen vagy a sors keze lenne? Ez függ attól is, hogy mit akarunk beleképzelni a dologba, bár sokszor hallottuk már a mondást, hogy: „Legalább egyszer találkozol a nagy ő-vel életed során, mielőtt ténylegesen egymásra találnátok.”

Ha hiszel a szerelemben első látásra, és abban, hogy tényleg létezik olyan, hogy lelki társ, akkor egyetértesz abban, hogy Verona és Mirand története a legromantikusabb, amit valaha hallottál. Mert mennyi volt annak az esélye, hogy a két fiatal egy évtizeddel később talál egymásra? Bizony a szerelem rendkívül titokzatos módon működik.

Mirand Buzaku (@mirandbuzaku) által megosztott bejegyzés,

A hab a tortán, hogy nem is olyan régen kérte meg Mirand Verona kezét, Törökországban, amire Verona igennel válaszolt.

A gyerekkori kép alá rengetegen kommenteltek, és többen meg is jegyezték, hogy ez a sors keze, és, hogy ők valójában egymásnak lettek teremtve, és minden ami történik velük előre meg volt írva.

Mirand Buzaku (@mirandbuzaku) által megosztott bejegyzés,

Az egyik hozzászóló elmesélte saját történetét, amivel megpróbálta bizonyítani, hogy ez egyáltalán nem lehet véletlen egybeesés. A kommentelő elmesélte, hogy egy kisebb koncerten vett rész, ahova mindössze csak 50 ember ment el, és az 50 ember között ott volt az, aki ma hites férje.

Te mit gondolsz az esetről? Valóban léteznek ilyen dolgok?

Mirand Buzaku (@mirandbuzaku) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments