HomeCelebrity8 igaz történet arról, hogyan választottak a világ leggazdagabb emberei feleséget maguknak!

8 igaz történet arról, hogyan választottak a világ leggazdagabb emberei feleséget maguknak!

Nagyon sok érdekes pár van a világon, akikről nem tudjuk, hogy hogyan ismerkedtek meg, vagy kerültek össze. Sokan a pénzt tartják a legnagyobb mozgatórugónak, de ez nem minden esetben van így. Nézzük, hogy vélekednek a leggazdagabb emberek erről a kérdésről. Valóban a pénzért vannak velük ezek a hölgyek, vagy azért mert valójában szeretik őket.

Mackenzie Bezos

MacKenzie Bezos – Jeff Bezos felesége, a férfit a 2017-es adatok alapján a világ leggazdagabb emberének titulálták. Körülbelül már 25 éve házasok, és a munkahelyükön ismerkedtek meg egymással. Abban az évben, amikor összeházasodtak egy szerény bérlakásban éltek. Ma az övüké az Amazon nemzetközi boltja, a The Washington Post kiadó és a Blue Origin repülőgépipari cég.

A szerény lány Mackenzie kislány kora óta arról álmodott, hogy író lesz. Ahhoz, hogy lediplomázhasson a Princeton Egyetemen pincérnőként, konyhalányként és dadusként is dolgozott, hogy előteremtse a pénzt a tandíjra.

Ma saját jótékonysági alapot vezet, négy gyermekét neveli, és segíti férjét a munkájában, és természetesen könyveket is ír.

Irina Viner-Usmanova

Irina Viner-Usmanova a befolyásos férje miatt vált világhírűvé, aki nem más, mint a  milliárdos Alisher Usmanov.

A 80-as évek elején férje egy zsebkendőt küldött neki, ami az üzbég szokások szerint ez a házassági ajánlatot jelenti.

A Pedagógiai Tudományok Doktora, professzor, kiváló edző, az All-Russian Szövetség ritmikus gimnasztika elnöke – és ez csak az eredmények rövid listája. Irina Viner – számos díjat, megbízást és címet nyert az évek alatt.

Melania Trump

Melania Trump – ha valaki nem tudná ő a felsége az Egyesült Államok jelenlegi elnökének, Donald Trumpnak.

Itt a történet, úgy tűnik, tipikus: egy gazdag férfi feleségül vesz egy modellt. Mindazonáltal nem, ez nem olyan egyszerű, amilyennek első pillantásra tűnik. Nem mindenki tudja, hogy a modell karrierjét egy építészmérnöki és egy formatervezési diploma előzte meg.

Elena Timchenko

Elena Timchenko, Gennady Timchenko felesége. A házaspár családi élete nem volt felhőtlen, Szentpétervári kommunális lakásokban élték életüket. Gennady beleszeretett a feleségébe és nem kellett sokat várni, egybekeltek. Elena szakmája elég ritka és bonyolult, közel 15 évig rádió-mérnökként dolgozott.

Elena szerint az igaz szerelem nem a pénztárca vastagságától függ. Amikor a fiatal családnak kislánya született, először egy bőröndben kellett altatni a gyermeket, mert nem volt elég pénzük kiságyra.

Lucy Southworth

A látványos szőke Lucy Southworth, Larry Page felesége. A férfi a Google egyik társalapítója közé tartozik. A fiatal lány jövőbeli férjébe szeretett bele, nem pedig hatékony megjelenésébe.

A világ nem hitte el, hogy házasságuk hosszú életű lesz, mert sokan alkalmatlan jelöltnek tartották a menyasszonyt, „túl okosnak”, de ez vonzotta a lányt Larryhez.

Salma Hayek

Salma Hayek felesége a milliomos Francois-Henri Pinault-nak. A színésznő útja Hollywoodban nem volt olyan zökkenőmentes, mint ahogy azt sokan gondolják. Könnyűvérű nőcskét vagy cselédlány szerepet kellett játszania, de Salma nem volt hajlandó feladni álmait, hogy igazi színésznő legyen.

Nevét ma már mindenki ismeri, nem is véletlen, hiszen egy nagyon tehetséges színésznő.

Salma Hayek több, mint 30 filmben szerepelt, és ő volt az első mexikói nő, akit Oscar-díjra jelöltek a legjobb színésznő kategóriában.

Mariah Carey

Egy milliárdos ember, James Pecker barátnője volt. Sajnos most már nincsenek együtt. De, a férfi olyan luxus ajándékokkal látta el a hölgyet, mint egy hatalmas gyémántgyűrű.

A Forbes magazin szerint 2007-ben Mariah Carey lett a 6. leggazdagabb nő a szórakoztatóiparban.

Az énekesnőnek a 90-es években debütáló albuma platina lemez lett.

Hélène Mercier

Hélène Mercier a felesége Bernard Arnault-nak, akit 2018-ban Európa leggazdagabb emberének ismerték el.

Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen ő a vezérigazgatója a Louis Vuitton Moët Hennessy cégnek. Nagyon sok nő álmodik arról, hogy egy ilyen férfi legyen a párja.

De, hogy mi vonzotta Helent Bernardhoz? A nő elmondása alapján beleszeretett üzletemberi teljesítményébe!

Most Popular

Recent Comments