HomeBeautifulEmlékeztem még Quinn doktornőre? Ez a nő még 70 évesen is bombázó!

Emlékeztem még Quinn doktornőre? Ez a nő még 70 évesen is bombázó!

Már fiatalon is híresnek számított. Azóta nagyon sok év telt el és úgy gondolja, hogy míg egyesek félnek és küzdenek az öregedéssel, addig ő most érzi magát a legjobb formában. Sok filmben és sorozatban szerepelt.

Volt Bond lány az Élni és halni hagyni című filmben. Ő játszotta a főszerepet a Quinn doktornő, a varázsló című sorozatban.

Jane Seymour 1951. február 15-én született Haydesben. Ez Nagy-Britanniában van. A nő fantasztikus példa arra, hogy az életkor sok esetben csak egy szám. Jane 70 évesen is bombanőnek számít, mindezt úgy, hogy hátat fordított a plasztikai sebészeknek, mely annyira népszerű a hírességek körében.

Jane egy szigorú étrendet követ, melynek lényege a napi egy étkezés. Ez így első hallásra keménynek hangzik. Azt monda, hogy hatalmas önfegyelemre van szükség hozzá, de ezáltal 70 évesen is ugyanannyi a súlya, mint tinilány korában.

A napi egy főétkezés alapvetően zöldségekből áll. Állati eredetű élelmiszerek terén halat és csirkét, esetleg egy kis zsírmentes steak-et fogyaszt. A nap további részében zellert, sárgarépát rágcsál.

Többször is hangsúlyozta, hogy soha nem volt arckozmetikai műtétje. „Nem ítélem el azokat, akik ezt teszik, de nekem is feltűnik, ha egy velem egyidős ember Barbie babákhoz hasonlít…” – mesélte egy interjúban.

Egy televíziós műsornak adott interjúban bevallotta, hogy fiatalon nagyon nagy nyomás volt rajta, hogy neki tökéletesen kell kinéznie. Ez volt az elvárás Hollywoodban. Kénytelen volt ő is a botoxhoz nyúlni.

Elismerte, hogy hatalmas hiba volt. Egyáltalán nem volt természetes hatása. Kifejezetten taszította a tükörképe.

„Egyszer kipróbáltam a botoxot, mert mindenki azt mondta, hogy jó cucc. Nekem egyáltalán nem tűnt természetesnek. Belenéztem a tükörbe és azt mondtam: „Atya ég!”.”

„Egy színésznőnek fontos, hogy minden arcizmom mozogjon. A botox egy butaság. Gondoljunk bele. 70 éves létemre nem fogom 30 éves fiatalok szerepét eljátszani. A természetes szépségnél nincs szebb…”

Ettől függetlenül az ikrei születése után egy kis szilikonnal felturbóztatta magát, de ez azért nem elítélendő.

Az öregedést természetes módszerekkel próbálja lassítani. „Ha a szabadban tartózkodom, akkor mindig kalapot viselek. Rengeteg vizet iszom és odafigyelek az alvásra. Ezek mind fontosak ahhoz, hogy a bőröm fiatalos maradjon.”

„A legjobb ha egészséges vagy!” Persze, ő is akkor érzi magát a legjobban, ha az unokáival és a szeretteivel játszhat.

Furcsa mindezt egy olyan nő szájából hallani, aki már háromszor is pózolt a Playboynak.

„Az öregedés egy kiváltság. Tavaly elvesztettem három barátomat is. Mind egyidősek voltak velem. Számomra egy kiváltság, hogy itt vagyok és beszélgethetünk. „ -mesélte a színésznő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments