HomeCelebrityEmlékeztek még Kevinre, A Reszkessetek Betörőkből? Így néz ki 38 évesen, gyönyörű...

Emlékeztek még Kevinre, A Reszkessetek Betörőkből? Így néz ki 38 évesen, gyönyörű barátnőjével.

Szinte nincs olyan ember a földön, aki ne látta volna a „Reszkessetek betörők!” című filmet, amiben Macaulay Culkin játszotta a főszerepet. Az akkor 10 éves Macaulay nagyon ügyesen és jól játszotta Kevin McCallister szerepét és hamar világhírnévre tett szert. A film karácsonykor játszódik, ezért minden egyes évben ezen időszakban le is adják a TV-ben. Annak ellenére, hogy vannak, akik már milliószor látták, képtelenek megunni a filmet, amit azzal magyaráznak, hogy nincs karácsony Kevin nélkül. A második rész 1992-ben jelent meg, amit szintén nagyon jól fogadott a közönség. A család Floridába készül, de Kevin véletlenül rossz gépre száll ezért ő New Yorkban köt ki. Az első részben feltűnt rossz fiúk megszöknek a börtönből és a nagy almában próbálják megtalálni a számításaikat, de Kevinnel összetalálkoznak.

Culkin ezek után már nem igazán szerepelt olyan filmekben, amik ekkora népszerűségnek örvendtek volna. 15 évesen függetlenedett családjától, mert édesapja és édesanyja azon marakodtak, hogy kié legyen a felügyeleti jog. Később a színész apja lett a menedzsere.

1998-ban, amikor 18 éves volt feleségül vette Rachel Minert, ám két évre rá , vagyis 2000-ben elváltak. 2002-ben romantikus viszony fűzte Mila Kunis-hoz. A pár 8 éven keresztül volt együtt, ám 2010-ben úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

A színésznek többször meggyűlt a baja a rendőrséggel és a tudatmódosító szerekkel. Először 4000 dollárt kellett fizetnie, hogy kiengedjék, másodjára pedig ügyvédei segítségével elérte, hogy három évről egy évre csökkentették a büntetést. Ezek után persze részt kellett vennie egy elvonókúrán. Azóta pedig nem igazán hallottunk róla.

Most azonban felröppent a hír, hogy élete kezd egyenesbe jönni és a szerelem is rátalált Brenda Song személyében, aki egyébként a Disney Channel csatornáról lehet ismerős. Játszott többek között a Zack és Cody életében, valamint a Wendy Wu: Hazatérő harcosban is.

2010-ben azonban szerepet kapott a Social Network – A közösségi hálóban, ahol a Facebook megalakulását mutatták be. A színésznő Christy Lee szerepét kapta és meg kell hagyni nagyon jól játszotta.

De több reklámban és sorozatban is játszott már, például a Vészhelyzetben, a Will és Graceben, a Szívek szállodájában és a Tuti gimiben. Igaz nem nagy szerepek voltak, mert mindig csak egy-egy epizódban lehetett őt látni.

A két tehetséges színész 2017 óta alkotnak egy párt és szemlátomást nagyon boldogok együtt. A minap a párizsi Disneylanben kapták őket lencsevégre.

A pár egyébként Los Angelesben él, igaz még külön lakásban, de rengeteget találkoznak és utaznak a nagyvilágban.

A fotósok gyakran kapják őket lencsevégre, amit úgy látszik Brenda egyáltalán nem bán. A nagy kérdés már csak az, hogy lesz-e köztük házasság.

Culkin ma holnap már 40 éves lesz és igencsak el kellene gondolkodnia a családalapításon. Ha Brendával minden feltétel adott és még boldog is vele, akkor szinte semmi sem állhat a boldogságuk útjába.

Szerintetek is szép párt alkotnak?

Most Popular

Recent Comments