HomeInterestingElszomorító videó kering a neten a spanyol kórházról

Elszomorító videó kering a neten a spanyol kórházról

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna arról, hogy milyen körülmények uralkodnak Spanyolországban. Ott is már kijárási tilalom van, és csak az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, pékségek lehetnek nyitva ahol meg van határozva, hogy hány ember lehet egyszerre bent és mivel lehet fizetni. Ebben az országban már teljesen megszűnt a készpénzes fizetés, és csak kártyával lehet fizetni a választott termékekért.

Rengeteg elhalálozásról számoltak be, ami még tovább súlyosbított a helyzetet. A Twitteren a minap egy nagyon különleges és elszomorító videó látott napvilágot. A felvétel egy spanyol kórházban készült, ahol elképesztően szomorú és siralmas körülmények uralkodnak. Ami még érdekesebb, hogy ezt a kórházat titulálták Európa egyik legjobb egészségügyi-intézményének.

Annyi fertőzött beteg van az ominózus kórházban, hogy már nem tudják hova rakni őket, ezért kénytelenek voltak a folyosóra fektetni az embereket.

Ha titeket is érdekel a videó, akkor itt megtekintehetitek:

A legújabb információk szerint spanyol honban 1772 főre emelkedett az elhunytak száma, és 28.768 regisztrált fertőzött van. Úgy tűnik a járvány nem csillapszik, ezért a veszélyhelyzetet, valamint a szükségállapotot április 11-ig meghosszabbították.

Most Popular

Recent Comments