HomeArtEkkora fordulatot vesz egy párkapcsolat csupán egy év leforgás alatt!

Ekkora fordulatot vesz egy párkapcsolat csupán egy év leforgás alatt!

Egy párkapcsolat kezdeti fázisában az emberek még feszültek és idegesek egymás társaságában, ami érthető, mert nincsenek tisztában a partner szokásaival, viselkedési formáival és toleráló képességeivel. Nyilván egy hölgy nem fogja már az elején felfedni, milyen hóbortjai vannak. Azt csak szépen, lassan, fokozatosan mutatják meg.

Mai cikkünkben bemutatjuk mely dolgok fognak megváltozni egy párkapcsolatban, csupán egy év leforgás alatt.

A hölgyeknek van egy olyan rejtett képessége, hogy az első randin annyit esznek, mint egy kismadár, de amint eltelik egy év nemcsak a saját vacsoráját, de még a tiedet is felfalják.

Eleinte izgulnak egy-egy randi alkalmával, és órákat töltenek azzal, hogy tökéletes formában legyenek, ám nem kell sokat várni és ezt a procedúrát totálisan elhanyagolják.

Az első hónapokban előveszi a vonzó vadmacska oldalát amitől köpni-nyelni nem tudsz, de egy esztendő után már attól fog elállni a szavad, ha azzal lep meg, hogy leborotválta a lábát.

A kezdeti tűz és a folytonos szenvedély hónapról-hónapra alábbhagy és már csak azt veszed észre, hogy pizsamában próbál elcsábítani.

Az első hónapban mindig megkérdezi, hogy mit szeretnél enni, és ő kész órákon át a konyhában sertepertélni, hogy a kedvencedet készítse el, majd egyik napról a másikra jön a kényelmesebb verziója a vacsora tálalásának. 

A kapcsolatotok kezdeti fázisában még egy uborkás üveget sem tud kinyitni puszta kézzel, helyette a segítségedet kéri eme nehéz feladatban, majd egy év múlva azon kapod magad, hogy egy kézzel felemeli a kanapét úgy, hogy rajta ülsz, mindezt azért mert kedve támadt kitakarítani.

Eleinte egyetlen nő sem mer belekötni szíve választottjába és nagy naivan elhiszi azt is, hogy a nő aki mellett állsz a képen, az a testvéred, pedig igazából az új kolléganőd. De ne aggódj egy év alatt mindenbe bele lehet jönni a féltékenység is egy ilyen dolog.

Az első hónapokban nagyon zavarban van, mikor kettesben vagytok. Ez amiatt van, mert fél, hogy nem leszel a látvánnyal és a teljesítménnyel megelégedve. Ám ez az érzés néhány hónap után elmúlik.

A nők az első alkalommal rettenetesen prűdek tudnak lenni, minden percben takargatják magukat és, amikor megszabadulnak ruhadarabjaiktól akkor is arra kérnek fordulj el. Amikor a kapcsolat megéri az első évet, akkor már ilyenekkel nem foglalkoznak, a legcikisebb dolgokat is megmutatják.

Az első hónapban még belefér a havi szintű gyorskaja fogyasztás, majd egy év elteltével így fogtok kinézni:

Kezdetben még úgy akarsz elaludni, hogy szorosan magadhoz öleled, de tudod ez nem tarthat sokáig, egy idő után viszont megtanultok együtt és kényelmesen aludni.

Egy dolog azonban soha nem változik meg, és az az egymás iránt érzett őszinte szerelmetek.

Most Popular

Recent Comments