HomeBeautifulEgy plasztikai sebész azt állítja, hogy tökéletes nővé operálta a feleségét. Szerintetek...

Egy plasztikai sebész azt állítja, hogy tökéletes nővé operálta a feleségét. Szerintetek is így van?

A 47 éves Phillip Craft saját klinikát vezet a floridai Miamiban, és azóta finomhangolja a felesége testét, mióta az megszülte a két gyermeküket.

A plasztikai sebész elárulta, hogy többször is kés alá fektette a feleségét, így az már külön marketingértékkel bír, hiszen az ügyfelek jól látják, hogy milyen színvonalú beavatkozásokra képes a klinika.

Anna 43 éves és azt állítja, hogy el van ragadtatva a tökéletes testétől, hiszen a férje lenyűgöző munkát végzett.

21 éves házasságuk alatt Anna bimbókorrekción, zsírleszíváson, testformázó műtéten és számtalan botox-, arc- és ajakfeltöltésen esett át. Faragtak le a hasából, derekából és a fenekét is megemelték kicsit.

Kezdetben nem akarta, hogy a férje rajta dolgozzon, de miután a két gyerekük, Aston és Phillip Jr. megszületett, meggondolta magát. Anna annyira elégedett az eredménnyel, hogy azóta is szívesen fogadja a férje ötleteit, ha valamit változtatni akar rajta. Azt állítja, hogy : „Phillip szereti újratervezni a hazunkat, kertünket de legfőképpen engem. Két gyerek után úgy döntöttem, hogy hagyom, hogy finomhangoljon…”. Valljuk be, hogy a beavatkozások listáját tekintve ez már több, mint finomhangolás.

„Megcsinálta a kebleim, faragott a derekamból, és töltőanyagot fecskendezett az arcomba. Még a hasamat is átformálta, hogy olyan legyen, mintha kockás lenne…”

Phillip hozzáteszi, hogy: „Mindig azt mondom a pácienseimnek, hogy ha tudni akarod mennyire jó sebész vagyok, akkor nézd meg a feleségemet. Anna a lehető legközelebb van a tökéleteshez…”

„A testén végzett beavatkozások után szebb, mint amikor 22 évesen megismertem.”

1995-ben találkoztak a kórház ajándékboltjában és állításuk szerint szerelem volt első látásra. „Anna lehajolt, hogy felvegyen egy kártyát, amelyet elejtett. Megláttam a gyönyörű lábait és tudtam, hogy ő kell nekem…” – meséli Phillip.

Annát kezdetben nem érdekelte semmiféle plasztikai beavatkozást, de az első gyermekük megszületése után zavarta a terhesség miatt megváltozott teste. Közben látta a sebészetre betérő vendégeket és a rajtuk elvégzett munkákat és irigykedni kezdett. Elöntötte az érzés, hogy szeretne ő is újra vonzó és fiatalos lenni. Azonban csak a második gyermekük születése után, 32 évesen engedte, hogy a férje megműtse.

Anna úgy vélekedik, hogy ő a férje munkájának a megtestesítője. Szerinte a botox és a töltőanyagok minden 25 év feletti nő számára nélkülözhetetlenek a szépségük megőrzése érdekében. A természetes megjelenés nem azt jelenti, hogy természetesnek kell lennünk.

„Soha nem mondanék nemet több műtétre. Ez is olyan, mint egy nadrágtartó vagy a haj. Ha jobban érzi magát tőle az ember és szebbé teszi, akkor érdemes élni a lehetőséggel…”

Persze Phillip arra ösztönzi a feleségét, hogy kövesse az egészséges étrendet, hogy megőrizhesse ezt a kifinomult testalkatot. Rendszeres edzéseken kell részt vennie, magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú étrendet kell betartania.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments