HomeInterestingEgy négytagú család rejtélyes körülmények közt vesztette életét - Íme a részletek

Egy négytagú család rejtélyes körülmények közt vesztette életét – Íme a részletek

Az utóbbi időben nagyon kiéleződött a média a koronavírusban elhunyt emberekre, pedig a világban nem csak ez okoz tragédiát. Sajnálatos módon előfordulnak olyan nem várt események, melynek következtében nem egy, hanem akár több ember is távozhat az élők sorából. Mai cikkünkben is egy családi tragédiáról számolunk be, mely rejtélyes körülmények között történt. Senki sem tudja megmondani pontosan, hogy mi okozta a végzetes kimenetelű balesetet.

Egy négy tagú család vesztette életét Lengyelországban, miután belehajtottak a Dziwna folyóba. A mentés során kiderült, hogy a kocsiban két felnőtt, két gyermek és egy kutya utazott. Február 28-án még tisztázatlan körülmények közt egy Volkswagen személygépkocsi hajtott bele a jeges folyóba, és az utasok közül senki sem élte túl a balesetet. Még úgy sem sikerült senki megmenteni, hogy a rendőrség, a tűzoltóság és a búvárok azonnal elkezdték kimenteni a kocsit és a családot a vízből.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Szemtanúk és a közterület figyelő kamerák szerint a személygépkocsi a 102-es számú országúton haladt, mely Międzywodzie felől érkezett. Az autóban egy 37 éves nő, egy 41 éves férfi, két gyermek és egy labrador utazott.

A kocsi áthajtott a Dźwina folyó hídján, majd a Wybrzeże Kościuszkowskie nevű utcán haladt tovább. 12:30 perc körül a Szosowa nevű utca kereszteződésében váratlan manővert hajtott végre. A sofőr minden előjel nélkül hirtelen jobbra rántotta a kormányt és egyenesen belehajtott a folyóba.

Mivel az az útvonal elég forgalmas, így a járókelők és a szemtanúk azonnal értesítették az illetékes szerveket az esetről. A gyors reakciójuknak köszönhetően azonnal meg is kezdték a mentést, de sajnos segíteni már nem tudtak.

A búvároknak nagyon nehezen sikerült megtalálni az autót mivel a folyó közel 7 méter mély és az alja nagyon iszapos. Miután sikerült megtalálni a kocsit akkor jöttek rá, hogy nem három ember ült benne, hanem négy. A szemtanúk csak három illetőről számoltak be, de ennek az lehetett az oka, hogy olyan gyorsan történt minden, hogy még maguk sem tudták pontosan mit láttak.

Alicja Macugowska-Kyszka ügyész a szczecini kerületi ügyészségről elárulta, hogy nagy valószínűséggel „csak” egy tragikus balesetről van szó, bár bővebben csak a boncolás után tud nyilatkozni.

A nyomozás során kiderült, hogy a család egy Pyrzyce melletti kisvárosból származott. A 41 éves Dariusz festőként dolgozott, a 37 éves Kamila pedig szülési szabadságát töltötte, gyermekeik 8 és 3 évesek voltak. Mindenki nagyon szerette őket, mert udvariasak, kedvesek voltak az emberekkel. Szinte semmilyen problémájuk nem volt, nyugodt és jó modorúak voltak.

Az egész szomszédság gyászolja őket.

Most Popular

Recent Comments