HomeInterestingEgy édesanya azzal fenyegetőzött, hogy eladja gyerekeit az eBayen

Egy édesanya azzal fenyegetőzött, hogy eladja gyerekeit az eBayen

Annak ellenére, hogy a gyerekek édik, cukik és zabálni valók, bizony tudnak nagyon zsiványok és rosszak is lenni, amivel se perc alatt fel tudják bosszantani a szüleiket. Persze ezt nem szánt szándékkal csinálják, csupán csak amiatt mert így fedezik fel a világot. Mondjuk a mostani gyerekek valóban nagy kópék tudnak lenni, és a mai cikkünk két gézengúza sem kivétel ez alól.

Christina Milford-Scottnak két gyermeke van a 4 éves Bronwyn és a 2 éves Soren. Az édesanya csak néhány pillanatra hagyta a gyerekeit magára a nappaliban, de mire visszament elszabadult a pokol. Nem gondolta volna, hogy néhány perc távollét után a méregdrága kanapéja no meg az egész nappali látja kárát.

A két gyermek röpke néhány perc alatt teljesen kidekorálta a nappalit hintőporral. A padlótól kezdve a bútorokon át a falak is kaptak. Sőt, őket is tetőtől-talpig beborította a fehérség.

Miután mindkettőt megfürdette kezdetét vehette a romeltakarítás. 2 órán keresztül söpörte, porszívózta, törölgette a felületeket, bútorokat. Mindeközben persze szentségelt, hogyan voltak képesek erre a csemetéi.

Christina azt mondta mikor meglátta mi folyik a nappaliban, úgy érezte megáll a szíve.

„Amikor sokkot kapok akkor általában nevetek, de ilyenkor valójában nagyon mérges vagyok. A kicsik korábban is tettek már hasonlót, de azok nem voltak ilyen nagy volumenűek. Ezek a gyerekek megőrjítenek, korábban – persze viccből azzal – fenyegettem őket, hogyha nem viselkednek rendesen eladom őket az eBay-en. Akkor úgy tűnt működik a dolog, de úgy látszik nem tartott sokáig a „félelmük”. Most azt hiszem ideje megírni azt a hirdetést.”

Az édesanya nem gondolta, hogy nagy rumlit fognak csinálni, mivel hallotta, hogy matatnak a szobában. Általában akkor szokott aggódni, ha elcsendesednek, de jelen esetben nem az okozta a problémát. A gyerekek kikutatták a zsír új babahintőport az anyjuk táskájából és elkezdtek vele játszani.

„Még a lámpaernyőn és a függönyökön is volt por. Nem volt más választásom, mint az apjukat is befogni takarítani. Megállás nélkül söpörtünk és a negyedik felmosásnál tűnt úgy, hogy javulni látszik a helyzet, de még messze volt a vége.”

Miután kérdőre vonta a kicsiket, Bronwyn gyorsan bemártotta kisebbik testvérét, Sorent, mondván ő kezdte az egészet.

Most Popular

Recent Comments