HomeInterestingEgy magával ragadó könyvrészlet, ami bizonyítja, hogy a kezdő írókban is megvan...

Egy magával ragadó könyvrészlet, ami bizonyítja, hogy a kezdő írókban is megvan a nagyok tehetsége!

A mai világban, a kezdő írók élete nem megy olyan könnyen, mint annak idején, korunk legnagyobb íróinak. Folyamatosan bizonygatniuk kell, hogy érdemesek egy izgalmas és érdekes regény, novella, vagy bármilyen mű megírására. Ha esetleg beadnák egy kiadóhoz a kéziratukat, amit kemény munka árán írtak meg, csak áthaladna a szerkesztők kezei között, úgy, hogy egy betűt nem olvasnak bele, pedig lehetséges, hogy nagyon figyelemreméltó olvasmányról van szó, melynek története és cselekményei magával ragadják az olvasót. Ezért ezek a titkolt tehetségek az internet segítségét kérik, hogy megmutassák a nagyvilágnak mire képesek. Lelkük mélyén azt remélik, akad a felhasználók között egy olyan ember, aki képes őket felkarolni és segíteni nekik, hogy valóra válthassák álmaikat és kiteljesedjenek könyveikben. A minap mi is találtunk egy nagyon érdekes könyv részletet, mely teljesen lekötötte figyelmünket. Elhoztunk nektek belőle egy részletet, ami már beindíthatja a fantáziátokat és meg sem álltok a lent található linkig, amin elérhetitek az egész történetet.

„Nem nézett senkire; az előtte heverő whiskys poharára szegezte tekintetét, pedig mindkét oldalán állt egy-egy lány, és mindkettő hozzá beszélt. Homlokát összeráncolva, vállát felhúzva ült ott. Egyben lehúzta pohara tartalmát, majd intett a pultosnak a következőért. Jobb kezével rövid, fekete hajába túrt, majd a másikkal is. Nem tudtam levenni róla a szememet, azon gondolkodtam, mit keres itt, milyen napja lehetett, mivel foglalkozhat… Megérezhette, hogy bámulom, mert hirtelen felnézett – én pedig még akkor sem bírtam másfelé fordulni. Egy röpke pillanatra érdeklődés villant a tekintetében, aztán az érkező teli pohárnak szentelte a figyelmét.

Jóképű férfi volt – túlságosan is. Egyértelmű volt, miért vonzódtak hozzá úgy a nők. Tudtam, bármelyiket megkaphatná éjszakára, még csak meg sem kellene erőltetnie magát érte – hiszen még én sem tudtam nem észrevenni. Aztán hirtelen rájöttem, honnan ismerős: ez az az öltönyös pasas, akiről Sarah beszélt, de nekem nem úgy tűnt, mint aki egy fikarcnyit is érdeklődik irántam.” – egy részlet a könyvből.

Ha kíváncsi vagy a történet teljes egészére, kattints a lent található linkre.

Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/anne-raven-mindenkepp-10235.html

Most Popular

Recent Comments