HomeInterestingEz a 12 kép bemutatja az elhízás hátrányait!

Ez a 12 kép bemutatja az elhízás hátrányait!

Az embereket nagyon foglalkoztatja az, hogy néznek ki napi szinten. Sokan elmennek edzőterembe, hogy leadják magukról a fölösleget, mások kemény diétába fognak, hogy lefaragjanak magukról pár kilót. Nyilván senki sem szeretne molett testtel élni, ezért mindent megtesznek azért, hogy szinten tartsák magukat. Cikkünk azonban egy olyan nőről szól, aki megmutatja, hogyan változott meg teste 10 év leforgás alatt. Mindennap csinált egy képet magáról, és készített egy albumot, ahova a „legjobban” sikerült képeket tette fel.

„Emlékszem, sok fényképet készítettem magamról. Minden ember szentel egy kis figyelmet a testének, én nem. Ezért nem érezhettem, milyen valakit szeretni. Szerettem fotózni, de nem cselekedtem semmit annak érdekében, hogy én magam jobban nézzek ki – mondta Jen.

Jen képei nagyon személyesek, amit az emberek általában nem osztanak meg egymással.

„Természetesen szerettem volna megtapasztalni, milyen valakit tiszta szívből szeretni. Fotóimmal a saját kérdéseimre akartam válaszolni: „Mi a szerelem?”, „Tud-e valaki szeretni engem így, ahogy kinézek?”, vagy, hogy „Én szeretem-e egyáltalán magam?” ”

Jen elismerte, hogy fotósként tetszettek neki a képek, de, akit látott nőt, az nem. Bizonytalanságot érzett magában és szépségében.

Megmutatta, hogy teste milyen változáson ment át az évek alatt.

Szégyellte, ahogy teste kinéz, ezért igyekezett mindig elrejteni.

Arcán is egyértelműen látszik, hogy nem boldog a testében.

Amikor magányosnak és szomorúnak érzi magát, mindig eszik valamit.

Lassan Jen beleunt abba, hogy nem talál rá a boldogságra.

Így mindent elkövetett annak érdekében, hogy megszabaduljon a fölösleges kilóktól.

A projekt végére Jennek sikerült lefogynia. Igaz, már nem tetszettek neki a munkái, de, mint nő, örült neki.

Most Popular

Recent Comments