HomeInterestingEgy férfi, aki képek formájában mutatta be, hogyan változott meg miután letette...

Egy férfi, aki képek formájában mutatta be, hogyan változott meg miután letette az italt

Az alkoholizmus egy súlyos betegség, amivel egyedül nagyon nehéz megbirkózni. Viszont, kellő kitartással bármit el lehet érni. Mai cikkünk főszereplőjének, Kennynek sikerült felismernie a problémáját,, igaz ehhez 10 évre volt szükség. A 37 éves férfi jelenleg vasúti mérnökként dolgozik, de három évvel ezelőtt csúnya szakadékba zuhant. Ma az ő történetét hoztuk el nektek, hogy tudjátok sosincs késő a változáshoz. Kenny egyetemi évei alatt kezdett el inni és 10 év alatt igazi problémává nőtte ki magát. Annyira átesett a ló túloldalára, hogy elvesztette a kontrollt. 2016-ban olyan szintűvé nőtte ki magát a probléma, hogy napi szinten ivott.

24 óra szeszes ital fogyasztás nélkül

30 nap szeszes ital fogyasztás nélkül

A férfi egy barátja elvitte őt egy Anonim Alkoholisták Társaságához, ahol egy 12 lépéses programba kezdett. Ezen projekt segítségével képes lesz hátat fordítani a függőségeinek.

60 nap szeszes ital fogyasztás nélkül

Nem volt könnyű ez az időszak Kennynek, de szerencsére le tudta győzni a démonait, és elindult egy egészségesebb, jobb élet felé.

A fotón már 90 napja nem nyúlt hozzá a szeszes italhoz.

Itt hat teljes hónapja nem ivott egy csepp alkoholt sem, ami már önmagában is nagy teljesítmény de nem hagyhatta abba küzdelmet.

9 hónap alkohol nélkül sokkal jobb megjelenésnek örvendett és sokkal boldogabb volt, mint valaha.

Amikor elérte az egy évet, a külseje, a kisugárzása, és megjelenése eszméletlenül más lett. Magabiztosabbá vált.

Ekkor úgy döntött, hogy készít egy kollázst és felteszi a Redditre, hogy emlékeztesse magát arra, honnan indult el és hova jutott.

Ezen a fotón már 18 hónapja nem fogyasztott semmilyen szeszes italt.

Amikor még egy év eltelt újabb kollázst tett fel, amin egyértelműen látszik a változás.

Majd mikor már három éve nem ivott semmilyen ehhez hasonló italt, még egy összevágott képet készített, hogy megünnepelje teljesítményét. Kenny nagyon büszke volt magára és arra amit elért.

Ezen időszak alatt sikerült 34 kilótól megszabadulnia. jelenleg 77,5 kiló valamint 179,8 centi magas. Kenny rendszeresen sportolt, imád jógázni, lelkes tudományos irodalmat olvasó lett és megszerette a rajzolást is. Tiszta szívünkből kívánjuk Kennynek, hogy sose térjen le erről az útról, melyre rálépett.

Most Popular

Recent Comments