HomeCelebrity19 kép és tény, mellyel Jason Momoa egy életre belopta magát az...

19 kép és tény, mellyel Jason Momoa egy életre belopta magát az emberek szívébe

Jason Momoa az Aquaman-nek és a Trónok Harca című sorozatnak köszönheti, hogy ekkora népszerűségnek örvend. A vadembernek tűnő színész egyébként, csodálatos férj és szerető édesapa, aki imádja a természetet, az állatokat és a barátait. Annak ellenére, hogy a legtöbb filmben mogorva szerepet játszik, a való életben elképesztően életvidám figura, aki mindig mosolyog, nevet és viccelődik. Nagyon jó viszonyt ápol kolléganőjével Emilia Clarke-al, sőt többször mennek el közös programra, amit fel is tesznek az Instagramra. Momoa felesége Lisa Bonettel 2017-ben házasodtak össze és két szép gyönyörű gyermekük született. Mostani posztunkban, néhány érdekességet, és jó pár képet hoztunk el nektek, amivel a színész pikk-pakk belopja magát a te szívedbe is.

1, Jason Momoa kezében még a fekete macska is kezes báránnyá válik.

2, Gondolj bele, mikor élete párja erre a látáványra megy haza.

3, Még akkor is vonzón néz ki, ha amúgy rendetlenül és piszkosan eszik.

4, Khal Drogo szerepében egy félelmetes ember volt, de a valóságban igazi, szerető és gondoskodó családapa, aki odáig van a gyerekeiért.

5, Ellenségei megfélemlítése mellett, imádja feleségét, Lisa Bonetet és ezt minden alkalommal ki is mutatja.

6, Kíváncsiak lennénk, hogy lábizmainak hány százaléka származik a kerékpározásból, mely életének szerves részét képezi.

7, Annak ellenére, hogy nagyobb és izmosabb, mégis vannak testőrei.

8, Bármelyik nő elalélna, ha Jason Momoa ilyen tekintettel rámutatna. Ez egy olyan sármos védjegye, amit nehéz nem észrevenni.

9, Viszont, ha bokszkesztyű van rajta, akkor senki sem szeretné, hogy rámutasson.

10, Lehet, hogy nem a mellkasa a legkényelmesebb, de garantáltan ez a legbiztonságosabb hely.

11, Annak ellenére, hogy a hawaii színész imád enni és nagyon szereti a finom ételeket, mindig elmegy edzeni és kitartóan pakolja magára az izmokat.

12, Szinte nincs is olyan kép, amin ne kocka hasa lenne. Ha nem egy film szerep miatt hízik meg, akkor mindig ilyen formája van.

13, Vannak olyan sikátorok, amin nem tud átmenni, mert magas és széles termete miatt beszorul. Ilyenkor vicces képet vág…

14, A színész imád gitározni, és a legjobb, hogy tud is. Ez nem mondható el mindenkiről.

15, Édesanyja és nagymamája még mindig annak a cuki kisfiúnak tekinti, aki annak idején volt, még bőven Khal Drogo karakterének megformálása előtt.

16, Ha kedvenc sztárjai egyikével találkozik máris úgy viselkedik, mint egy igazi rajongó. Ez történt Clint Eastwood esetében is.

17, Félelmetes megjelenése ellenére, olyan mint egy kezes bárány, és iszonyú sok időt szeret tölteni kedvese és barátai társaságában. Egyik jó barátja Emilia Clarke.

18, Senki sem szereti úgy szülővárosát, mint Jason. Amikor meglátogatja mindig leengedi hosszú hullámos haját, és csuklójára egy különleges karkötőt tesz.

19, Arany szívével és elképesztő megjelenésével bárkit képes egy perc alatt levenni a lábáról.

Te is kedveled Jason Momoa-t?

Most Popular

Recent Comments