HomeInteresting10 dolog, melyek szerencsére teljesen el fognak tűnni a jövőben

10 dolog, melyek szerencsére teljesen el fognak tűnni a jövőben

A társadalomban nagyon sokféle megkülönböztetés van jelen, ám lehetetlenség mindent egyszerre megváltoztatni, ezért néha éveket kell várni arra, hogy egy dologban óriási változások lépjenek érvénybe. De ha hiszitek ha nem napról-napra egyre több átalakulást fogunk megtapasztalni.

A mai cikkünkben úgy döntöttünk bemutatjuk azokat a dolgokat, melyek a jövőben teljesen meg fognak változni, ilyen a nemek közti versengés, vagy a szépségstandard-ek.

1, A nők lehetnek egyszerre jó feleségek valamint édesanyák, és lehetnek ugyanolyan sikeresek a munka világában, mint a férfiak.

2, Régen sokan voltak abban a hitben, hogy a tetovált emberek csak rossz és büntetett előéletűek lehetnek. Nos ez nem igaz, ők is ugyanolyan jó emberek, mint a tetoválás nélküliek. Ma már egyre többen barátkoznak ilyen megjelenésű személyekkel.

3, Míg egy-két éve megszállottan ragaszkodtunk egyfajta megjelenéshez, hiszen úton-útfélen abba botlottunk az Instagramon. Addig a jövőben eltűnnek a szépségstandard-ek, mert elismerjük minden egyes ember formáját, alakját, magasságát, súlyát… stb.

4, Annak idején a társadalmi nyomás belelökte az embereket a továbbtanulásba, házasságba, családalapításba stb. Régen egy 25 éves fiatal hölgynek már kétszeres édesanyának kellett lenni. Most viszont mi magunk dönthetjük el, hogy mikor szándékozunk efféle dolgokat csinálni.

5, Sokan megbámulták sőt, mutogattak is a fogyatékkal élő emberekre, a jövőben viszont erre már nem lesz példa. Olyan természetesen fognak közlekedni az utcán, mintha ők is teljesen egészséges emberek lennének, sőt nem fog rájuk mutogatni senki.

6, Régen a fehér bőrű társadalom teljesen elnyomta és kirekesztette a színes bőrű embereket. Most és a jövőben viszont ilyenre már nem lesz példa, mert az emberek el fogják egymást ismerni nemtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül.

7, Annak idején a nők feladatának titulálták a gyereknevelést és vele együtt a háztartás vezetését is. Az idő előrehaladtával ezek a szokások is változnak, így a fent említettek már nemcsak a nők állát nyomhatják, hanem a férfiakét is. Van, aki férfiként feladja a hivatását, hogy a gyerekekkel legyen, míg az asszony megy és dolgozik. De az sem kizárt, hogy közösen osztják meg a feladatokat.

8, Évekkel ezelőtt úgy kezelték a túlsúlyt és a molettséget, mint valami undorító betegséget. Sokan elítélték a testesebb embereket, mindegy, hogy nő volt vagy férfi. Ma viszont egyáltalán nincs mit szégyellniük, sőt még felszabadultabban viselkednek, mint vékony testalkatú társaik. A jövőben ez a helyzet csak még jobbra fordul.

9, Semmi mást nem lehet hallani a munkahelyeken, csak azt, hogy te túl idős, te pedig túl fiatal vagy a munkához. A közeljövőben ez viszont változni fog, ugyanis nem leszel sem túl fiatal, sem túl idős ahhoz, hogy karriert építs és sikereket érj el.

10, Jelenleg a gyerekeknek az iskola mellett különböző kötelességeket kell teljesíteniük, amitől elveszítik gondtalan gyerekkorukat. A jövő emberei arra fognak törekedni, hogy a gyerekeknek ne kelljen megszakadnia a suliban és dolgozni azért, hogy előteremtsen magának egy kis pénzt, hanem meghagyják nekik a gyermekkort, amiben vidáman játszhatnak, mert az ő feladatuk ez!

Te mit gondolsz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments