HomeCelebrityCurtis bocsánatot kért Majkától és még a héten befekszik egy rehabilitációs intézménybe

Curtis bocsánatot kért Majkától és még a héten befekszik egy rehabilitációs intézménybe

A tavalyi év során elég nagy változások következtek be Curtis és Majka háza táján, ami hatalmas perpatvart indított el a rajongók körében is. Akkor nagyon sokan támadták Majkát, mert elmondta az egész világnak, hogy Curtisnek komoly függőségi problémái vannak illetve, hogy cserben hagyta őt.

Curtis, azaz eredeti nevén Szék Attila most felismerte a hibát, belátta, hogy segítség nélkül nem tud megszabadulni káros szenvedélyétől, ami lassan karrierje végét jelenti. Közösségi oldalain tette közzé az üzenetet, miszerint eldöntötte, hogy még a héten ellátogat egy rehabilitációs központba, hogy segítsenek rajta.

Íme az üzenet, amit futótűzként terjed az internetezők és a rajongók körében:

„Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt❤️”

Már egy ideje nem titok, hogy Curtisnek problémái adódtak, ám sokan nem gondolták, hogy a Majka által kiadott információk valóban igazak lennének, mivel Attila sokáig tagadta ennek a ténynek a valódiságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Biztos mindenki emlékszik, hogy micsoda csatározások zajlottak akkor, mikor Majka egy fellépés kellős közepén bejelentette, hogy nem fognak tovább együtt dolgozni Curtis-szel és az útjaik különválnak. Akkor Curtis nagyon megharagudott Majkára, mint most kiderült, alaptalanul.

Üzenetében szemmel látható, hogy Pétertől is bocsánatot kért és bevallotta, hogy amit mondott az igaz volt! Kíváncsian várjuk, mit fog erre lépni Majka.

Most Popular

Recent Comments